Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek létezik ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen farok növelő masszázs vagy csak akar vmit?

Figyelt kérdés
Egy haverral néha vertük együtt. Gimiből ez így vhogy megmaradt. Persze nem egymásét. A lényeg, hogy most újra taliztunk és vertük és láttam h nagyobb neki mint 1-2 éve. Mivel 25 éves kizárt h a "kamaszodástól" nőtt neki, hisz 2 éve láttam. A srác biszex. Kérdeztem h csinálta. Azt mondta egy masszázzsal, amit egy másik bi sráccal nyomnak egymásnak. Mondta h megmutatja de magának senki nem tudja. Szóval most nem tudom eldönteni mi van. Először el se akarta mondani mondván hülyének fogom nézni.

2015. júl. 23. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Mekkora kamugép a haverod. :D
2015. júl. 23. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
hát, nemtudom én elhiszem hogy létezik ilyen, de szerintem ne engedd, kis farokkal is lehet csodát csinálni, nem kell ezért most pasikkal veretni a farkad
2015. júl. 23. 10:21
 3/10 A kérdező kommentje:
AZ a legrosszabb hogy, nem lehetetlen. Mert látom, hogy nőtt. Mástól meg nem hiszem h tud nőni. Nem?
2015. júl. 23. 10:26
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Létezik ilyen, régebben itt beszéltem egy sráccal, akik ugyanúgy egymásnak csinálták, mert úgy kell.
2015. júl. 23. 11:21
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Te is b u z i lettél és most nagyobbnak látod.
2015. júl. 23. 12:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekik működött? Nem tudod a nevüket?
2015. júl. 23. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze.. farok növelő masszázs?

Az az álnok dög csak kiakarja verni neked. Vagy csak hozzá akar érni a péniszedhez.

2015. júl. 24. 07:17
 8/10 anonim ***** válasza:
IGEN! Nekem is megnövesztette az egyik haverommal egymásnak csináltuk... frankón nőtt nekem kb 1,5 cm-ert, az övét kb 2 cm-el növesztettem meg. Nem álló fütykös, ettől még senki nem lesz búza! Viszont nagyon fontos a jó technika. Eddig csak neki csináltam, de ha akarod... Ne csináljatok már ekkora hűhót ebből a "megfogta" dologból! Ugyan olyan, mintha kezet fognánk. (Persze, ha hetero vagy.) Először én is rinyáltam, de mivel nincsenek ilyen vágyaim, érzéseim, tényleg gond nélkül csináltuk. Egyébként akkor az urológusok is melegek lennének? :))))
2015. júl. 24. 08:50
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Hát persze, két férfi nem lesz búza attól ha egymás farkát masszírozgatják, ez a legtermészetesebb dolog. Sőt szerintem le is mélytorkozhatják egymást meg smárolhatnak gyakorlás céljából. Sőt akár véresre is k**hatják egymás végbelét MÉG ATTÓL SEM! Azt a rohadt élet mennyi nyomorék van itt, mitől lesz akkor meleg egy fiú ha nem attól hogy masszírozgatja egy másik fiú farkát hogy megnövelje a méretét mert magának valamiért nem tudja. Miért is nem? Kamu szöveg nagyon, az ilyen kamu búzák miatt gyűlölik annyian a melegeket, undorító. Ez nem elsősorban a kérdezőnek szólt, ő legalább nem kamuzza beszéli be magának hogy hetero dolog két férfi között a farokmasszázs azzal a béna kifogással hogy jajj te nem tudnád magadnak...
2015. júl. 24. 12:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Előzőnek: Hála égnek, nincsenek ilyen gondjaim, DE! Vonatkoztass már el a búzaságtól és ne vidd túlzásba, itt nem olyanokról van szó!Belegondoltál hogy igenis lehet nagy gond valakinek egy kis méret. Operációkat stb képesek megcsináltatni, - de ha van esély egyszerűbb módon is, akkor miért ne?! Történetesen tényleg amikor az urológus a fenekedben jár, sőt egészségügyi magömléshez vezet, amikor a kórházban megmosnak, fütykösöd kezelik akkor azok is olyanok? Most utána néztem a Guglin, igenis van farokhosszabbító technika, amiről nem is tudtam. Képzeld, egyes keleti masszőrök tudják a technikát. Lehet, valaki megtanulta és megmutatja a haverjának a technikát... Ne légy már vaskalapos, vagy ha valaki ettől lesz olyan, akkor annak úgyis bekövetkezett volna a dolog, mert mint tudjuk, az ilyen ember ilyen génekkel születik. Én pl. biztos nem lennék az, ha ki is próbálnák rajtam, vagy nekem kéne farkat fogni. Az agyban és a génekben dőlnek el a dolgok. Az előtted író pl. leírja, hogy ők is segítettek egymásnak és mégsem lettek azok. Miért kételkedsz? Mi ellen óvod magad? Ne félj, nem bánt senki. Béke van, - ha te sem bántasz senkit. Ők meg had csináljanak amit akarnak.Bevallom, ha szükségem volna rá, lehet, megkérném azt a pasit, hogy segítsen megtanulni... :)
2015. júl. 25. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!