Ingyen masszázs létezik ilyen?
26 éves srác vagyok.
12 órát állva dolgozok.
Egy nap minimum 19KM-t letekerek BMX-el.
Ennek a kombónak köszönhetően szét van menve minden ízületem.
Iszonyatosan fájnak a lábaim a hátam a nyakam és a derekam.
Sajnos nincs több ezer ft-om masszőrre...
TB által támogatott kezelés?
Esetleg tudtok valakit aki tanuló masszőr és ingyen gyakorolna rajtam?
Nem vagyok kislány de tényleg nagyon fáj már mindenem!
"12 órát állva dolgozok."
Ez eddig rendben van.
"Egy nap minimum 19KM-t letekerek BMX-el."
EZT minek csinálod? Ha úgy is túl vannak terhelve az izületeid, akkor mindek rongálod még szabadidödben is!?!?!?
"Ennek a kombónak köszönhetően szét van menve minden ízületem.
Iszonyatosan fájnak a lábaim a hátam a nyakam és a derekam. "
Ez nagyrészt a te hibád, élj normálisabban, és ne tedd akarattal tönkre a szervezetedet, és akkor nem kell itt sírni, hogy bajod van.
Amig ilyen életmódot vezetsz, addig semmi értelme sem masszáznak sem semmi másnak, mert amennyit jaaítana, legalább annyit rontasz utána megint a hülyeségeddel.
A munkahelyemre járok biciklivel mert drága a BKV...
Egyébként így hamarabb oda érek.
Heló!
Itt többen nagyon okosakat mondtak, és a WalkFit-er én is nagyon ajánlom, mert nekem bevállt.
3 beltalpmagasító betét van benne, én elsőre a közepeset tettem be (az alacsony és a magason kívül), és már félóra benne járás után többeknek feltűnt az egyenes testtartásom, és állómunka közben kifejezetten hasznos viselni egy ilyet, nem fáradsz el annyira, könnyebb a járás benne. Ha jól emlékszem, 4.000,--Ft egy pár én később még vettem egy tartalékot, így most már két cipőmben hordom, úgy gondolom jó ill. jobb érzés benne járni. Ez segíthet megoldani az álló-képességed.
.
A másik kérdés a brinyó. Valóban, saját tapasztalat ez is... NAGYON NEM MINDEGY milyen drótszamárral közlekedsz. BMX-em még anno nekem is volt, de kinőttem, majd a gyerekem megörökli. Szánd rá azt a pénzt, és vegyél magadnak egy lehetőleg könnyű, jó minőségű cangát, kényelmes üléssel rá. (Az se baj, ha összecsukható, akkor legalább még BKV-n vagy vasúton is egyszerű kézipoggyászként is szállíthatod.)
.
Ami meg a harmadik kérdés, ha azt szeretnéd, hogy kimasszírozzanak, akkor egyszer igenis szánd rá azt a pár ezrest erre is, mert addig ugyan csinálhatod ezt az egészségeddel, amíg egyszer csak össze nem roppansz, utána már baςζhatod... a szervezeted most figyelmeztet erre! :o
Évekig én is sajnáltam kiadni rá azt a pénzt, végül beláttam egyik kollégám példáján, hogy én nem akarok eljutni odáig, mint ő, hogy súlyos baj legyen, inkább előzzük meg a bajt! Most -- igaz én is csak negyedévente, de -- meglátogatom a masszőrömet, és intenzíven kigyúratom magam rendesen, hogy aztán ne lehessen baj.
.
.
Én tudok segíteni neked a problémád kezelésében. :)
Ha érdekel, a feltételeket megbeszélhetjük privát üzenetben, már amennyiben megkeresel!
IAAnVs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!