Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinál ilyet egy lány?
Figyelt kérdés
nézegettem felnőtt tartalmakat és találtam egy videót ahol egy nő análisan vibrizte magát de látszólag kellemetlen volt mert ordított visított és egyre jobban csinálta..
na mármost én lány létemre nem tudom felfogni miért csinálja ezt valaki ha fáj neki O.O
2016. ápr. 17. 12:47
2/6 A kérdező kommentje:
ez egy amatőr felvétel volt a lány szobájában webkamerával
2016. ápr. 17. 12:49
3/6 anonim válasza:
Privátban elküldöd a linket? Szerintem nagyon félreérted azt a videót. :D
4/6 anonim válasza:
szerintem akkor ilyen chaturbate-es, livejasmin-os felvétel volt, ahol szintén pénzért csinálnak webkamerában ilyeneket.
5/6 A kérdező kommentje:
hát nem volt valami szép lány nem hiszem hogy fizetne valaki érte hogy nézze
2016. ápr. 17. 15:37
6/6 anonim válasza:
lehet az izgatja, ha fáj neki. én is ilyesmi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!