Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felpróbálgatom a szobatársam boxereit, más is csinál ilyet?
Figyelt kérdés
eléggé bejön a srác és felizgulok attól is, ha felveszem a boxerét2015. máj. 16. 16:09
2/10 A kérdező kommentje:
fiu vagyok
2015. máj. 16. 16:14
3/10 anonim válasza:
ebben az esetben ha megtudnám hogy ezt csinálod a cuccaimmal, felnégyelnélek.. szerintem hagyd abba, ha kiderül nem biztos hogy csak átvitt értelemben fogsz égni
4/10 anonim válasza:
szerintem ez baromira perverz dolog, eszembe nem jutna más cuccát felvenni
5/10 anonim válasza:
ez elég undorító és szemét dolog.
6/10 anonim válasza:
Az igazi probléma az, hogy a megkérdezése nélkül matatsz a cuccai között, tök mindegy, hogy bejön vagy sem, tirpák dolog más holmijait használni a gazdája megkérdezése nélkül.
7/10 anonim válasza:
meleg vagyok, de én is felnégyelnélek, ha matatnál a cuccaim közt. :)
8/10 anonim válasza:
ilyet már én is csináltam amúgy xd
9/10 anonim válasza:
én ha meglátnám, levenném és megbüntetnélek érte! :D
10/10 BOXERSHORT válasza:
az én laza és passzos merev dákómtól előnedves boxerem nyuld le és verd benne, de a büntetésed az lesz h a farkadra élvezek a gatyában azután pedig a szűk lyukadba.
írj privit. mail és képcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!