Legszívesebben megfojtanám a szobatársam, mit tegyek?
Nagyon csendes lány,mindenki imádja,velem viszont bunkón viselkedik,legszívesebben egyszer kidobnám az ablakon. Mindenki őt sajnálja,engem bánt,amikor reagálok a dolgaira. A beszélgetés nem segít,ő nem hajlandó semmit mondani ezzel a témával kapcsolatba a nevelőnőnek,hogy ártatlan kis angyalkának tűnjön. Senki nem hiszi el nekem,hogy kétszínű.
Semmin nem akar változtatni,direkt élvezi,ha kellemetlen helyzetbe hozhat,nem bírja elfogadni a sikereimet. Ő olyan szinten rendben él,mint amilyen rendezettség kb. a múzeumokba van(tudom,elég béna példa,más nem jutott eszembe :D),és mielőtt jönnek ellenőrizni,direkt összepakol,hogy engem csak cseszegessenek,azért,mert milyen rendetlen vagyok. ( Teszem hozzá a lányos szobák között,messze mi vagyunk a legtisztábbak,viszont ha ő direkt tisztára nyalja a szobát,akkor persze,hogy én is trehány disznó vagyok.)(Gondolom mindenki tudja,hogy milyen egy koleszos szoba,és hogy mennyi hely van benne. Na,hát ő a polcán csak a papír zsebkendőt tárolja,innentől kezdve,az én telelévő polcom-ami egyébként nem rendetlen,csak kevés a hely- elégé gáz a szemében)
Próbáltam vele beszélni a dekorációról is,hogy csináljunk együtt,csak azért is valami különleges,cseppet sem egyszer dolgot hoz,amit én még csak véletlenül sem tudok beszerezni,és azzal határolja az ő részeit.
Ő folyton teszi minden téren az apró megjegyzéseket,de ha egyszer végleg megunom,akkor elvagyok szidva mindennek.
Szerintetek mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!