Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha valakit...

Mit csináljak, ha valakit annyira utálok, hogy a legszívesebben megfojtanám?

Figyelt kérdés
Tudom, már volt ehhez hasonló kérdés, de az régen volt. Egyébként egy osztálytársamról van szó. Ma is, mikor kiült az ablakba az emeleten, a legszívesebben kilöktem volna. Persze, mivel ezzel magamnak is ártanék, így nem tenném meg. Ez az utálat kölcsönös. Ő is ugyanúgy nem bír elviselni, mint én őt. Jelenleg tervben van, hogy teljesen kicsináljam, tehát azt akarom, hogy szenvedjen, érezze magát kellemetlenül anélkül, hogy fizikailag egy ujjal hozzá is nyúltam volna. Lehet, hogy gonosznak hangzik, de teljes mértékben megérdemli.
2014. szept. 6. 01:00
 1/7 anonim válasza:
de miért is utáljátok egymást? Azért ezt is jó lenne tudni...
2014. szept. 6. 01:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Pls ne kezdd már megint. Arról van itt szó, hogy téged is mindenki utál, és ezen próbálod kiélni magad.
2014. szept. 6. 01:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolkozz el rajta, hogy miért utálod és jogos-e az utálat. Ha ez megvan akkor azon golkozz el, hogy ezzel az utálattal neki vagy magadnak áratassz-e többet.
2014. szept. 6. 05:10
 4/7 anonim ***** válasza:
gondolozz*
2014. szept. 6. 05:10
 5/7 anonim ***** válasza:
gondolkozz, csába de nehezen megy az írás ilyenkor :D
2014. szept. 6. 05:11
 6/7 A kérdező kommentje:

annak, hogy utáljuk egymást, több oka is van...

korábban azt hittem, hogy barátok vagyunk, meg is bíztam benne. bár, a legelején, mikor legelsőnek láttam, volt egy olyan érzésem, hogy vele valami nagyon nincs rendben.. de nem foglalkoztam ezzel.. igazából nem tudom, hogy pontosan mi baja van velem, mert nem én kezdtem az egészet. többször is segítettem neki, megbíztam benne. Később a legjobb barátomnak (mert ugyanis így biztosan tudta, hogy eljut hozzám) elkezdett mindenfélének lehordani. mikor meg velem beszélt, akkor meg ugye teljesen az ellenkezőjét mondta. ezzel teljesen megbántott.. elég érzékeny vagyok az ilyesmire, pont tőle nem vártam volna, hogy ilyeneket mondjon...kedves #2. válaszolónak üzenem, hogy őt utálja mindenki, összesen 2-3 ember van, aki beszél vele, azon kívül mindenki ki nem állhatja. szóval mikor ezeket mondta rólam, teljesen megbántott és teljesen a padlóra kerültem (igaz ennek volt más oka is, de ez is benne volt) azóta összeszedtem magam, és kitűztem célul, hogy amikor csak lehet, mindig keresztbe fogok tenni neki. jelenleg csak annyi van, hogy nem szólunk egymáshoz, nem is nézünk egymásra. Ha véletlenül ránéznék, akkor gyilkos tekintettel nézek vissza, szinte az van az arcomra írva, hogy "megdöglesz". Tudom, kicsit gyerekesen hangzik, de teljesen jogos az utálat.

2014. szept. 6. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen hajlamaim, pl.: amikor az új osztálytársam(padtársam) elkezd firkálni tollal ami persze le nem jön, először én is vissza firkalom jó, erre ő felveszi gyors a kabátját, hogy ne hogy én már vissza firkáljam. Akkor abba hagyom leszarom, utána megint kezdi, mondom neki, hogy hagyja abba és csinálja tovább hát én akkor úgy megtudtam volna fojtani őt a két kezemmel, hogy nem is bántam volna ha belehal. Jah egyébként van még egy pár gyerekes tulajdonsága is (lefényképez engem amikor alszok (WTF!?) és azt mutogatja a suliba, hogy de vicces kép) ahhoz képest, hogy 13 éves korába már bele dugták a sárgarépát(most 15). Hát ez is fura dolog nekem, mert az alapiskolába senkinek nem volt ilyen hajlama sőt még az osztálytársaim mondták, hogy ne menjek oda középsuliba mert már nem leszek szűz...
2014. szept. 6. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!