Mit csináljak, ha valakit annyira utálok, hogy a legszívesebben megfojtanám?
annak, hogy utáljuk egymást, több oka is van...
korábban azt hittem, hogy barátok vagyunk, meg is bíztam benne. bár, a legelején, mikor legelsőnek láttam, volt egy olyan érzésem, hogy vele valami nagyon nincs rendben.. de nem foglalkoztam ezzel.. igazából nem tudom, hogy pontosan mi baja van velem, mert nem én kezdtem az egészet. többször is segítettem neki, megbíztam benne. Később a legjobb barátomnak (mert ugyanis így biztosan tudta, hogy eljut hozzám) elkezdett mindenfélének lehordani. mikor meg velem beszélt, akkor meg ugye teljesen az ellenkezőjét mondta. ezzel teljesen megbántott.. elég érzékeny vagyok az ilyesmire, pont tőle nem vártam volna, hogy ilyeneket mondjon...kedves #2. válaszolónak üzenem, hogy őt utálja mindenki, összesen 2-3 ember van, aki beszél vele, azon kívül mindenki ki nem állhatja. szóval mikor ezeket mondta rólam, teljesen megbántott és teljesen a padlóra kerültem (igaz ennek volt más oka is, de ez is benne volt) azóta összeszedtem magam, és kitűztem célul, hogy amikor csak lehet, mindig keresztbe fogok tenni neki. jelenleg csak annyi van, hogy nem szólunk egymáshoz, nem is nézünk egymásra. Ha véletlenül ránéznék, akkor gyilkos tekintettel nézek vissza, szinte az van az arcomra írva, hogy "megdöglesz". Tudom, kicsit gyerekesen hangzik, de teljesen jogos az utálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!