Mit tegyek? Legszivesebben meghalnak vagy kiszaladnek a vilagbol szen
Tegnap buliztunk titokban amikor a mamam be allitott eszrevedte hogy pialunk sokan voltunk...mindenkit haza zavart minket be a szobaba reggel nem mertem senki szemebe belenezni elszaladta anyahoz apa kb egy oraja hivott fel meg tudta reszletrol reszletre hogy mi volt azt mondta csak erjek haza elfogunk rendesen besze lgetni..
Legszivesebben ongyilko
s lennek mitcsinalja :s
Gondolom még nagyon fiatal lehetsz. Butaság ilyenre gondolni egy ivászat miatt. Mindenki volt fiatal,és csinált hasonlókat. Ha jól értelmezem, azért félsz apukádtól mert meg fog verni!?
Bár engem soha nem vertek,de elhiszem,hogy így nehezebb.
Nekem is volt ilyen barátnőm, soha nem engedték sehova, szigorúan fogták, verték ha rosszat csinált,pedig már nem volt gyerek.
Azt javaslom ha betöltötted a 17-18-at költözz el.
Mégis jobb megoldás mint az öngyilkosság. Ha ekkora a félelem benned hogy inkább a halált választod,akkor mi várhat rád otthon?
Később pedig bajod lehet belőle ha minden probléma elől a halálba menekülsz! Sajnos ilyen az élet, tele buktatókkal. És még milyen sok mindenen kell keresztül menned....
A helyedben én már most kezeltetném magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!