Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg a szobatársam?
Figyelt kérdés
Szóval kb. 3 hete kezdődött az egész, folyton mosolyog rám, állandóan figyel, pl ha leöltözök egy szál boxerra, akkor látom, hogy nézi a seggem, a péniszem környékét, mihelyt odanézek eleszi a tekintetét,,, volt, hogy nem csuktam be a fürdő ajtaját, mert nem volt otthon, úgy mentem el zuhanyozni (a lakás ajtaját becsuktam) és pont akkor jött meg, kihallatszik a víz folyása, és mégis bejött a fürdőbe, mondván, hogy nem tudta, hogy bent vagyok,,, aztán folyton mellém ül az ágyon, a legrosszabb, hogy egyszer merevedésen kaptam miközben leöltöztem előtte :D nekem nagyon úgy tűnik, hogy meleg, vagy ez csak mind véletlen?2014. nov. 27. 17:39
2/13 anonim válasza:
Hát ha közvetlenül akkor volt merevedése, amikor levetkőztél előtte és semmi mást nem nézett, csak téged, akkor fix, hogy meleg (vagy biszex).
3/13 anonim válasza:
A leírtak alapján eléggé valószínűnek tűnik hogy meleg.Ez ugye még nem lenne gond,a baj az hogy rád van izgulva.És te pedig emiatt egy nagyon kínos beszélgetés előtt állsz,ugyanis a legjobb amit ebben a helyzetben tehetsz hogy tisztázod vele a dolgokat.Szépen ültesd le,és mondd el neki hogy a tapasztaltak alapján azt gyanítod hogy meleg.És hogy te nem szeretnéd ha bármit is forgatna a fejében veled kapcsolatban.Tudom hogy ez elég kellemetlen helyzet lesz,de jobb tisztázni az ilyen dolgokat.
4/13 anonim válasza:
Utolsó jól mondja. Sürgősen önts tiszta vizet a nyílt lapokra.
5/13 anonim válasza:
Ha zavar téged a dolog, mindenképp beszélj vele minél előbb. És jusson eszedbe a népi bölcselet is: Nem az a meleg aki csinálja.. hanem aki hagyja magát.. ;)
6/13 anonim válasza:
"önts tiszta vizet a nyílt lapokra."...:)
...mielőtt elrepül felettetek az idő vasfoga, és elolvadna a vaj a füled mögött. :D
7/13 A kérdező kommentje:
igen, közvetlenül akkor volt merevedése, amikor leöltöztem, hát tényleg nagyon kellemetlen szituáció, pont 1 órája találtam meg a szekrényében a ma eltűnt gatyámat, most vagy véletlenül keveredett oda, vagy ő vette el, most nincs itt, de még ma fogok vele beszélni, mert ez már kezd ijesztővé válni
2014. nov. 27. 19:14
8/13 anonim válasza:
"...mielőtt elrepül felettetek az idő vasfoga,"
Igen, azt is ide akartam venni, de már túlzásnak éreztem.
10/13 anonim válasza:
kivâncsi a testedre,nem bztos meleg,de direkt meztelenkedj,sztem râjôssz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!