Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg a szobatársam?
Figyelt kérdés
Szóval kb. 3 hete kezdődött az egész, folyton mosolyog rám, állandóan figyel, pl ha leöltözök egy szál boxerra, akkor látom, hogy nézi a seggem, a péniszem környékét, mihelyt odanézek eleszi a tekintetét,,, volt, hogy nem csuktam be a fürdő ajtaját, mert nem volt otthon, úgy mentem el zuhanyozni (a lakás ajtaját becsuktam) és pont akkor jött meg, kihallatszik a víz folyása, és mégis bejött a fürdőbe, mondván, hogy nem tudta, hogy bent vagyok,,, aztán folyton mellém ül az ágyon, a legrosszabb, hogy egyszer merevedésen kaptam miközben leöltöztem előtte :D nekem nagyon úgy tűnik, hogy meleg, vagy ez csak mind véletlen?2014. nov. 27. 17:39
11/13 anonim válasza:
a "leöltöztem" is jól hangzik.
de te is stirölöd,akkor miért csodálkozol?
12/13 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd ki. Jó élmény az! :)
13/13 anonim válasza:
Miért törölted magad? Csak nem szégyelled kérdésedet? Vagy összeáltatok? Nincs miit szégyelleni! Elég régi az eset, de bizonyára létrehoztál egy más nevet, ezért privátban is válaszolhatsz! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!