Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy alacsony 158 centis pasi, aki helyes, van saját lakása, és jó az ágyban, mennyi esélyel indul nálatok?
Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 17:22
71/80 anonim válasza:
Hagyd már midegyik a nagy farokra meg a magasakra bukik. Semmi esélyed normális srácként, mert eltaposnak. Légy bunkó lekezelő velük, csak akkor tekintenek férfinak, máshogy nem.
72/80 anonim válasza:
Jaj de frusztrált itt valaki, utolsó.
73/80 anonim válasza:
Nemár... oké, hogy 158 centi vagy, viszonylag sok 1,6 körüli ffi van, de hogy csak 38kg legyél ehhez... ez nem is lánysúly, ez inkább gyerek. Figyu, szerintem hízz meg legalább 55kg-ra, de a legjobb lenne, ha 60 felé mennél, izomban és zsírban egyaránt hízhatnál. Inkább legyél kicsit pocakos, de ez a 38kg elég kevés. Szerintem inkább ez a gond, mert sokan a külsőből indulnak ki, és ez a része a nagyobbik gáz, hogy én kb. 9 évesen rendelkeztem ilyen súllyal.
74/80 anonim válasza:
Én szeretem az alacsonyabb pasikat, igaz nem hosszú távú kapcsira, de kalandnak mindenféleképpen. Esetleg egy privit írhatnál kérdező.
75/80 anonim válasza:
Ugyan ilyen magas vagyok ugyh nem zavarna :) de a szemelyiség dontene ugyis:)
76/80 anonim válasza:
Nulla.
Ezen sajnos nem tudsz valtoztatni. Ha ronda lennel akkor ott lenne a plasztika; ha nem lenne lakas akkor vehetnel; ha rossz lennel az agyban akkor meg megtanulhatnal szexelni de a magassagon nem tudsz valtoztatni. Igy nalam nulla, egy ejszakara is.
24N
78/80 anonim válasza:
0% ugy nezhetsz ki mint egy anorexias 12 eves 158 cm 38 kg
De szerintem kamu troll vagy inkabb.
79/80 anonim válasza:
Hasonlo parameterekkel van megaldva a hugom, bar o 42kg es napi szinten teremben edz :D
80/80 anonim válasza:
38 kg? Én érzem magam szégyenben a 47 kilómmal a 152 centimhez.
Akármilyen alacsony vagyok, a 165 centi fölötti urakat preferálom.
De nem is ez a lényeg, bármilyen izmos vagy, tényleg nagyon vékony lehetsz.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!