Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy alacsony 158 centis pasi, aki helyes, van saját lakása, és jó az ágyban, mennyi esélyel indul nálatok?
Hát, most ez perverzség, de kell hogy egy pasi domináns legyen. Ha kell nyomjon a falnak, és dugjon meg keményen. Egy alacsony pasiból valahogy nem nézem ki ezt. Nálam a férfi minimum 175cm-nél kezdődik. A komplexusokról nem is beszélve...
22/L
A hajón dolgozás nagyon sok minden lehet. Felszolgáltál, takarítottál?
Mert akkor sztornó.
Kapitány, hajóorvos nagyon jó.
Le fognak ezért pontozni, de nekem a pénznél kinézetnél, és a magasságnál is fontosabb, hogy valami tanult-e
És ha nekem van diplomám, legyen a pasimnak is.
24
Nem a munkaerőpiac miatt írtam
A diploma mögött kitartás van, és intelligencia
Igen, tudom, attól még lehet okos valaki, hogy nincs neki, DE azt amit főiskolai/egyetemi közegnek neveznek, hogy körülötted válogatott fiatal, és okos embrek vannak (mert ugye a felvételi egy válogatás) aki tele vannak energiával, tettvággyal, és hiszeik, hogy megválthatják a világot.
Hogy minden nap (ha beteg vagy, vagy fája fogad, vagy másnapos akkor is) bemész, és pusztán attól, hogy ott vagy rengeteget tanulsz már azzal is, hogy beszélgetsz, mert mindenkit érdekel valami izgalmas, amiről mesélhet.
Hogy minden nap meghallgatsz 3-4 (vagy több!) előadást tudományos témában.
Látásmódot ad.
EZT nem lehet pótolni.
és egy párkapcsolatban nagyon kirajzolódik a hiánya.
Próbáltam többször is. Nem működött.
25-ös vagyok
Átgondoltam, igazatok van.
Nem kell diploma.
Sok tehetséges, sikeres ember hagyta ott az egyetemet.
Kijavítom magam:
Nekem egy párkapcsolatban kell, hogy a másik legalább 4-5 félévet végezzen el felsőoktatásban. (nem felsőoktatási szintű intézményben, felsőoktatásban. Elvégre a reggeli ital sem tej.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!