Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, egy alacsony 158...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy alacsony 158 centis pasi, aki helyes, van saját lakása, és jó az ágyban, mennyi esélyel indul nálatok?

Figyelt kérdés

2016. jún. 17. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
70%

Hát, most ez perverzség, de kell hogy egy pasi domináns legyen. Ha kell nyomjon a falnak, és dugjon meg keményen. Egy alacsony pasiból valahogy nem nézem ki ezt. Nálam a férfi minimum 175cm-nél kezdődik. A komplexusokról nem is beszélve...

22/L

2016. jún. 17. 18:09
 22/80 anonim ***** válasza:
23%

A hajón dolgozás nagyon sok minden lehet. Felszolgáltál, takarítottál?

Mert akkor sztornó.

Kapitány, hajóorvos nagyon jó.

Le fognak ezért pontozni, de nekem a pénznél kinézetnél, és a magasságnál is fontosabb, hogy valami tanult-e

És ha nekem van diplomám, legyen a pasimnak is.

2016. jún. 17. 18:23
 23/80 anonim ***** válasza:
61%
A kommentekből ítélve nem lenne sok esélyed nálam. 24/L
2016. jún. 17. 18:26
 24/80 anonim ***** válasza:
77%
"És ha nekem van diplomám, legyen a pasimnak is." Jó, majd szétnézek,hol lehet kapni. :D Manapság sokra lehet menni a diplomával is, ahhoz is kell egy nagy adag szerencse,hogy elhelyezkedjen az ember, persze,ha már megvan a diploma,akkor az esély is nagyobb.
2016. jún. 17. 18:31
 25/80 anonim ***** válasza:
24%

24

Nem a munkaerőpiac miatt írtam

A diploma mögött kitartás van, és intelligencia

Igen, tudom, attól még lehet okos valaki, hogy nincs neki, DE azt amit főiskolai/egyetemi közegnek neveznek, hogy körülötted válogatott fiatal, és okos embrek vannak (mert ugye a felvételi egy válogatás) aki tele vannak energiával, tettvággyal, és hiszeik, hogy megválthatják a világot.

Hogy minden nap (ha beteg vagy, vagy fája fogad, vagy másnapos akkor is) bemész, és pusztán attól, hogy ott vagy rengeteget tanulsz már azzal is, hogy beszélgetsz, mert mindenkit érdekel valami izgalmas, amiről mesélhet.

Hogy minden nap meghallgatsz 3-4 (vagy több!) előadást tudományos témában.

Látásmódot ad.

EZT nem lehet pótolni.

és egy párkapcsolatban nagyon kirajzolódik a hiánya.

Próbáltam többször is. Nem működött.

2016. jún. 17. 18:37
 26/80 anonim ***** válasza:
59%
Ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot Kérdező, akkor hagyod a nagyságos magyar "nőket" és külföldön próbálkozz. Sokkal normálisabb nők élnek. Átérzem a helyzeted 170/70kg, itt semmi esélyem sem volt, rengeteg próbálkozás után majdnem depresszió, így döntöttem 26 évesen diploma után, hogy go.. Írországban élek 4,5 éve van egy ír barátnőm 1 év 8 hónapja, 3 cm-el magasabb nálam :).. Az anyagiakat szerintem ne hangoztasd, csak lotyókba fogsz belefutni.. Sok sikert.
2016. jún. 17. 18:42
 27/80 anonim ***** válasza:
33%

25-ös vagyok

Átgondoltam, igazatok van.

Nem kell diploma.

Sok tehetséges, sikeres ember hagyta ott az egyetemet.

Kijavítom magam:

Nekem egy párkapcsolatban kell, hogy a másik legalább 4-5 félévet végezzen el felsőoktatásban. (nem felsőoktatási szintű intézményben, felsőoktatásban. Elvégre a reggeli ital sem tej.)

2016. jún. 17. 18:51
 28/80 anonim ***** válasza:
89%
Pár csalódás és leírod a magyar nőket... Szép! Azért pasiként Te is beláthatod a 38 kg veszélyesen kevés, hiába alacsony. A diplomás hölgynek meg üzenem, nem intelligencia letenni a segged és magolni, hacsak nem komoly mérnöki karon vagy dokinak tanul valaki. Egy jó szakember is ugyanolyan intelligens lehet mint Te, sőt... Mire ez a nagy elvárás?!
2016. jún. 17. 18:54
 29/80 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg elhiszitek,hogy egy 29 éves kifejlett férfiember 38 kg-ot nyom?Még egy 158 cm-es 38 kg-os nő is betegesen sovànynak szàmìt....
2016. jún. 17. 18:55
 30/80 anonim ***** válasza:
76%
A magyar nők igen elvannak szállva maguktól, tudnám mire fel. Még a 154 cm magas tesco árufeltöltő Mártikának is 180+ cm magas kigyúrt, gazdag férfi kell. Nézzünk már magunkba! Érdekes,hogy Angliában sokkal közvetlenebbek,barátságosabbak voltak a csajok.
2016. jún. 17. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!