Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy alacsony 158 centis pasi, aki helyes, van saját lakása, és jó az ágyban, mennyi esélyel indul nálatok?
18:54
"Egy jó szakember is ugyanolyan intelligens lehet mint Te, sőt... Mire ez a nagy elvárás?!"
Én is ezt írtam, kár, hogy nem olvastad el. Vagy csak nem megy a szövegértés....?
Később javítottam is az állításomon, hogy nem a diploma kell, hanem hogy meghatározó időt töltsön felsőoktatásban.
Mire verem magam?
Konduktor vagyok, ha ennyire érdekel. Ebben van neurológia, ortopédia, (ha már mindenképp a kemény tudományokra vered magad) és van benne pedagógia is. Meg sok-sok gyakorlat.
Erre verem magam.
34-es.
Hm. Valóban sokan állnak sorba, honnan jöttél rá?
Neked is elismétlem, hogy ezt már leírtam. ma 18:37-kor, és 18:51-kor
A közeg formálja a látásmódot, és a személyiséget.
Azt, hogy " neurológia, ortopédia, (ha már mindenképp a kemény tudományokra vered magad) és van benne pedagógia is" magamról írtam.
Hogy én ezeket tanultam.
Én 165 cm vagyok és pár éve 50 kilóval úgy néztem ki mint egy csontváz. Te 38 kilóval borzalmasan sovány lehetsz.
Autótechnikus a szakmám, nincs házam, se kocsim, két hete munkám sem (hosszú sztori) és mégis van barátnőm és rengeteg csaj akart már együtt lenni velem. A nagy egyetemistákról meg csak annyit, hogy tesóm pasija mérnök és nem tud kicserélni egy kiégett izzót, meg néha akkora baromságokat beszél, hogy csak afejemet fogom amikor meghallom. Szóval nem a magasságon, nem a pénzen és nem is a diplomán múlik, hogy mennyire leszel sikeres a nőknél.
22/F
37
örülök, hogy te ilyen vagy, de a pszichológusok azért vitatkoznának veled. Kutatási eredmények igazolják, hogy a közeg formálja a személyiséget.
Pozitív, és negatív irányba is. Ezt hívják szocializációnak.
38
Természetesem igazad van. A diploma önmagában nem elég, és nem garancia. Ettől még számomra fontos.
39#
Szerintem te sem a diplomába leszel szerelmes, hanem az emberbe. Azt elismerem, hogy azok között sok a hülye, akiknek nincs diplomája, de azért még nem kéne rögtön leírnod valakit, mert nemjárt főiskolára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!