Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy alacsony 158 centis pasi, aki helyes, van saját lakása, és jó az ágyban, mennyi esélyel indul nálatok?
Írtam már, hogy próbáltam
két komoly párkapcsolatom is volt olyannal, akinek nincs diplomája.
Okosak voltak, de a világról való látásmódot megváltoztatja egy főiskolai/egyetemi közeg.
Nem működött.
42#
Ha tudod magadról, hogy te vagy a nők álma, akkor miért az itteni lányoktól várod, hogy igazolják ezt?
Kérdező, szerintem semmi gond nincs vele, ha büszke vagy a lakásodra.
Azt mutatja, hogy céltudatos vagy, dolgos, nem pazarolsz.
De tényleg nem ezzel kellene kezdeni, mert anyagiasnak hathat.
Hanyszor fogod meg ezt a kerdest kiirni? Tudod..ez a cselekves epp az ellenkezojet bizonyitja.. vagyis azt a tenyt,hogy egyaltalan nem vagy biztos magadban es itt varod az elismereseket.
Ja meg..Miert kell minden egyes magas no valaszat lepontozni attol mert nem azt felelik amit te elvarnal? Ez az igazsag es kesz.
"Vannak 150cmmagas lányok is. Tuti köztük sok van akinek bejössz."
Nekem a magas lányok jönnek be.. Mit nem értesz ezen? Szeretem a szép hosszú combokat, számomra ez az izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!