Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy nőt nem akartok megfektetni, az kizárólag azért van, mert külsőre nem jön be?
Nem. Egyszerűen csak azért, mert ő a barátom és nem a szexpartnerem. Őt tisztelem és becsülöm.
22/F
-Vannak nők, akik fizikailag teszenek, azokat ágyba tenném. De barátkozom is velük, ha olyan a személyiségük (hiszen, nem számít, hogy én megraknám őket, ha ők mondjuk foglaltak, vagy nem tetszem nekik).
-Vannak nők, akiknek elismerem a szépségét, de az én személyes ízlésemnek nem jönnek be, így nem fektetném meg őket. DE ez nem jelenti azt, hogy barátkoznék velük, mert lehet, hogy nem tetszik a személyiségük sem.
-Vannak ronda nők. Velük sem akarok feltétlen barátkozni, ha a személyiségük olyan.
Igen, minden a külső. Felesleges lenne az ellenkezőjét bizonygatni egy nőnek.
Minél jobb nő vagy annál gazdagabb palit tudsz felszedni, ez a lényeg.
Nem. Néha, kb ilyen 0,5-1%, amikor a nőt nagyra becsülöm, mert a személyisége olyan. (rendkivül empatikus, jóravaló, értelmes, intelligens). Az ilyenekre egyszerűen nem áll fel.
26/F
Nem. Nem fektetnék le akárkit, nekem ehhez komoly kapcsolat kell, megfelelő bizalom, megfelelő "rajongás" a részemről, vagy hogymondjam. Nekem nem elég, hogy réssel a lába között született.
Aki lány és a barátom, az azért az, mert jó társaság, értékes ember, és nem illünk össze annyira, hogy járjunk, mert ha összeillenénk, akkor eszünkbe jutott volna. Nem akarom őket sem megfektetni.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!