Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek kizárólag nagy farkú pasikkal?
Nem, nem vagyok tág, hüvelytornázom is, de ugye a hüvely rendkívül rugalmas, és én azt élvezem, ha teljesen ki van töltve, "kifeszítve" a puncim, valamint a méhszájam is ingerelve van.
Szóval sokkal jobban élvezem a dolgokat a 19-20 centi fölötti pénisszel.. (az átlagos vastagság már jó, a hossz szokott kritikus lenni)
1./2./3. randin nem fogok lefeküdni azzal akivel randizom, meg szeretném előbb ismerni a másikat, és csak akkor belevágni, ha már vannak érzelmek...így pedig nem szeretném a saját és más idejét rabolni, amíg ki nem derül, kompatibilisek vagyunk-e :)
Lehet fujjogni, ez van :D Persze, a legjobban a technika számít, és önmagában egy béna nagy farkú pasival még nem jó, de ha két jó technikájú pasi között kell választani, nekem a nagyobb farkúval 100x jobb a szex.
Valami tipp, hogyan ismerkedjek? :) (alapvetően nem szexkapcsolatot keresek, bár nagyon szexcentrikus vagyok-ezért is fontos nekem ez a dolog)
21/n
szomorú vagyok hogy az én vaskos 15 cm-es farkincám nem elég neked :(
Pedig aztán tudok ám bánni vele..
ha akarsz írsz, ha nem akkor nem :)
Hát nem tudom kedvesem, de egy undorító ribizli lehetsz, ha ezek alpján választasz. Nem kellenél.
Egy nagy farkú pasas. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!