Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan ismerkedjek kizárólag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek kizárólag nagy farkú pasikkal?

Figyelt kérdés

Nem, nem vagyok tág, hüvelytornázom is, de ugye a hüvely rendkívül rugalmas, és én azt élvezem, ha teljesen ki van töltve, "kifeszítve" a puncim, valamint a méhszájam is ingerelve van.

Szóval sokkal jobban élvezem a dolgokat a 19-20 centi fölötti pénisszel.. (az átlagos vastagság már jó, a hossz szokott kritikus lenni)

1./2./3. randin nem fogok lefeküdni azzal akivel randizom, meg szeretném előbb ismerni a másikat, és csak akkor belevágni, ha már vannak érzelmek...így pedig nem szeretném a saját és más idejét rabolni, amíg ki nem derül, kompatibilisek vagyunk-e :)

Lehet fujjogni, ez van :D Persze, a legjobban a technika számít, és önmagában egy béna nagy farkú pasival még nem jó, de ha két jó technikájú pasi között kell választani, nekem a nagyobb farkúval 100x jobb a szex.

Valami tipp, hogyan ismerkedjek? :) (alapvetően nem szexkapcsolatot keresek, bár nagyon szexcentrikus vagyok-ezért is fontos nekem ez a dolog)

21/n

2016. febr. 29. 18:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
47%
Senki nem gondolja ebből, hogy tág vagy, hisz hosszút keresel nem extra vastagot :) neten szóba szokott kerülni a méret, könnyebb ott ismerkedned ebből a szempontból.
2016. febr. 29. 18:32
 2/20 anonim ***** válasza:
44%

szomorú vagyok hogy az én vaskos 15 cm-es farkincám nem elég neked :(

Pedig aztán tudok ám bánni vele..

ha akarsz írsz, ha nem akkor nem :)

2016. febr. 29. 18:33
 3/20 anonim ***** válasza:
24%
20centi fölöttit akarsz úgy, hogy az első 3randin nincs szex? És ezért te mit tudsz nyújtani?
2016. febr. 29. 18:35
 4/20 anonim ***** válasza:
78%
Itt a GYK-n majdnem mindenkinek 20+ van
2016. febr. 29. 18:36
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
Értelmes ember nem fujjogni,neked ez kell és kész,csak az a gond hogy túl sok a feltételed,ha konkrétan nagy farkú kell akkor inkább szexkapcsolattal tudnál így keresni mást,így elég nehéz dolgod lesz hogy olyan pasit akarsz akinek vannak érzelmei de a farka alapján akarsz keresni,ez a 2 valahogy nem egyezik meg és normálisabb srác nem kezd kapcsolatot olyannal akinek a farokméret az első,max szexkapcsolatot,remélem érhető volt amit mondtam.
2016. febr. 29. 18:37
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt sok nagyméretű férfi van. Kérés nêlkül küldözgetik a fotókat... Könnyen találsz.
2016. febr. 29. 18:38
 7/20 anonim ***** válasza:
71%
kifejezetten az a tipusú nő vagy akit az ősi mesterségre teremtett a Mindenható. összeköthetnéd a kellemest a hasznossal. a változatosság teljes skáláját megismernéd, élveznéd minden percét és még pénzt is keresnél vele. akár az útszéli, akár a filmes verzióját választod eme nemes hivatásnak :)
2016. febr. 29. 18:40
 8/20 anonim ***** válasza:
46%
Biztos nem kell sokat keresgélni, hogy ilyenekbe belefuss.. Szinte az összes nő igényli a nagy méretet. Én megszívtam a mikro 12cm-es kis vékony semmi méretem miatt, sokan szakítottak is emiatt.
2016. febr. 29. 18:40
 9/20 anonim ***** válasza:
47%
Ezen az oldalon én már találkoztam ilyennel és pont ez volt az egyik fő indok,hogy visszautasítottam,uramisten,azóta sem láttam olyan nagy fehér férfi f..zt,ha azt belém dugják, biztos meghalok. Megpróbálom megkeresni az üzit.
2016. febr. 29. 18:43
 10/20 anonim ***** válasza:
52%

Hát nem tudom kedvesem, de egy undorító ribizli lehetsz, ha ezek alpján választasz. Nem kellenél.

Egy nagy farkú pasas. ;)

2016. febr. 29. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!