Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag szexkapcsolatoknál (azaz csak szex és más semmi) szerintetek mi a jobb? Ha ottalszotok, vagy ha utána egyből mentek haza?
Tegyük fel h egyikötöknek sincs egyébként senkije. Ismerősi köröm nagyon megosztott ebben a témában, ezért kérdezlek titeket.
Köszi
Köszönöm Emesék. Örülök h éjfélkor ismeretlen embereket oltogattok számotokra irreleváns kérdéseknél. Mint Gyula bácsi fa...a olyan hü..ék vagytok
Csá
Jaj de butak valaszoltak neked te szegeny:D
Vicces h azok akik rondak szar a szexkapcs merthat nekik ugye nem lehet reszuk benne es akk mar mi alja roncsok vagyunk:')
Nagyon gaz az elso valaszolo, latszik h iq szegeny:'D
A kerdesedre valaszolva sztem az az idealis ha utana beszelgettek megisztok vmit v hasonlok es elmesz
Komolyan az kell, hogy döntsünk helyetted?
Csajt ne dugjuk meg, amíg te ezen morfondírozol? Aztán maradhatsz alukálni, ha akarsz
Bár nekem sem fordult meg még ez a fejemben mármint maga a szexkapcsolat létesítése valakivel, de én úgy gondolom ha már odáig eljutottak a felek hogy megbeszéljék ez csak szex és semmi egyéb ezt is simán meg lehet beszélni hogy a két fél számára hogy ideális.
Egyébként #5-ös ez a szexkapcsolatos téma nem attól függ hogy valaki ronda-e vagy sem. Mindenkinek más az értékrendje bár az #1-es hozzászóló is elég ellenségesen fejezte ki a véleményét. Egyszerű a dolog ő úgy gondolja érzelem mentesen nem bír kapcsolatot létesíteni és nem is óhajt te meg úgy gondolod ez neked simán megy a kinézetnek ehhez aztán semmi köze mert nem minden ember vágyik erre.
ott aludnék, hátha összejön egy második menet reggel. nincs annál jobb!
3M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!