Egy hétre megyünk nyaralni, és a bécsi reptérről indul a gépünk. Hogyan lenne a legcélszerűbb a bécsi reptérre eljutni, illetve utána haza Budapestre?
Mehetsz vonattal Bécsig, ahonnan van reptéri vonat. Ezt nem próbáltam.
A buszos megközelítés így megy:
Illetve mehetsz kocsival is, a lényeg, hogy ingyenes parkolóban hagyd a kocsit. Én pl csináltam azt, hogy Schwechatban a vasút autópálya felőli oldalán hagytam a kocsit, (a túloldal fizetős) és vonattal mentem a reptérre. Ez volt kb 2 euró.
Kocsival be Bécsbe, P+R parkoló (kb 3 eur naponta), átmetrózni Wien Mitte-be, majd onnan a CAT-tel ki.
Én így csinálnám.
igen, jol irja az 5.
orangeways ne...egyszer 5 orát kellett várni pesten...ugye akik meg jottek volna haza Bécsbol...ott szobroztak plusz 5 orát az ut mellett várva a buszt
Köszi mindenkinek! Ez az Eurolines jónak tűnik.
Aki már gyakorlott ebben: a busz megállójától ugye nincs messze a check-in?
Az Eurolines-nak szokása késni, vagy bízhatok a kiírt menetrendben? Ha a menetrend szerinti időben vagy max egy negyedóra késéssel érkezik, akkor jók vagyunk, de ha többet késik, akkor már esetleg nem engednek becsekkolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!