Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Egy hétre megyünk nyaralni,...

Egy hétre megyünk nyaralni, és a bécsi reptérről indul a gépünk. Hogyan lenne a legcélszerűbb a bécsi reptérre eljutni, illetve utána haza Budapestre?

Figyelt kérdés
Az egy hét parkolás a reptéri parkolóban elég húzós lenne. Jár valami menetrend szerinti busz vagy vonat Budapestről egyenesen Schwechatra?

2015. jún. 8. 09:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jó ez most előfodul amúgy mindenhol, én már kb 5x utaztam Orangeways-el, Bécsbe, Prágába, Marosvásárhelyre és még soha nem volt különösebb késés, max 15 perc volt a legtöbb.

De jobb az Eurolines ahogy utána olvastam, az biztos, most mi is azzal fogunk menni nyaralni, mert ahova megyünk Orangeways nem megy, kíváncsi vagyok ez milyen lesz.

2015. jún. 9. 12:27
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

Már meg is vettem a jegyeket az Eurolines járatra :)

2015. jún. 10. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!