Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek kizárólag nagy farkú pasikkal?
Nem, nem vagyok tág, hüvelytornázom is, de ugye a hüvely rendkívül rugalmas, és én azt élvezem, ha teljesen ki van töltve, "kifeszítve" a puncim, valamint a méhszájam is ingerelve van.
Szóval sokkal jobban élvezem a dolgokat a 19-20 centi fölötti pénisszel.. (az átlagos vastagság már jó, a hossz szokott kritikus lenni)
1./2./3. randin nem fogok lefeküdni azzal akivel randizom, meg szeretném előbb ismerni a másikat, és csak akkor belevágni, ha már vannak érzelmek...így pedig nem szeretném a saját és más idejét rabolni, amíg ki nem derül, kompatibilisek vagyunk-e :)
Lehet fujjogni, ez van :D Persze, a legjobban a technika számít, és önmagában egy béna nagy farkú pasival még nem jó, de ha két jó technikájú pasi között kell választani, nekem a nagyobb farkúval 100x jobb a szex.
Valami tipp, hogyan ismerkedjek? :) (alapvetően nem szexkapcsolatot keresek, bár nagyon szexcentrikus vagyok-ezért is fontos nekem ez a dolog)
21/n
A roma és az indiai között van különbség és én kis farkú romával még nem találkoztam mármint azon a téren.
Ráadásul elég sokáig is bírják a dolgot de persze lehet hogy van köztük is kisméretű nem tudom.
nekem 19 cm.és 48 mm vastag de nekem is vannak elvárásaim orális NFVSZ
és 96D
max 58 kg
165cm
szőke kék szem IQ 80 alatt
ez utóbbi meglesz gondolom
15ös, ne legyünk már gyökerek, na :)
Természetesen nem felel meg bármilyen nagyfarkú pasi :D A legfontosabb, hogy intelligens, humoros, hűséges legyen...
16os, szerintem nem vagy tisztában a dolgokkal. Még alakalmi szexet sem akartam soha, szóval nem lennék jó k.r.va :) Érzelmek kellenek hozzá.
Hogyan ismerkedjél ...?
Egyszerűen. Köszönés, esetleg bemutatkozás után kérdezd meg a méretét! Ha kicsinek találod már mehetsz is tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!