Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok is ekkora különbséget éreznek a gumi nélküli és a gumis szex között?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és a barátommal most tértünk át a gumi nélküli szexre. Azelőtt mindig gumival csináltuk, mert még nem szedtem fogamzásgátlót. Mióta gumi nélkül csináljuk, elképesztő érzés a szex, és sokkal intenzívebb orgazmusaim vannak, ahogyan érzem, hogy az egész sokkal jobban mozog. Más lányok is így vannak ezzel, vagy többségnek mindegy, hogy gumival, avagy anélkül szexelnek?2016. jún. 14. 18:47
1/9 anonim válasza:
Nem mindegy, sokkal jobb anélkül
2/9 anonim válasza:
Teljesen más érzés gumi nélkül nekem is. Érzem a párom minden rezdülését, és amikor elélvez, és érzem, ahogy szétárad bennem a meleg nedv, plusz orgazmusom szokott lenni. Igazi spirituális egyedülés-élmény.
3/9 anonim válasza:
*spirituális egyeSülés-élmény.
(Utálok telefonról pötyögni)
4/9 anonim válasza:
Sokkal jobb gumi nélkül, jobban érzed őt és ő is téged. :)
5/9 anonim válasza:
Nekem mindegy. Nem érzek sok külömbséget.
6/9 anonim válasza:
én is nagyon éreztem a különbséget, sokkal jobb volt gumi nélkül.
7/9 anonim válasza:
Ismeritek ezt a poént?
-Próbáltátok már az asszonnyal a másik lyukba?
-Nem dehogy is!! Isten ments!
Mi van ha terhes lesz!!
8/9 anonim válasza:
Amúgy fiú vagyok, nekünk vagy legalábbis nekem mindíg jobb gumi nélkül, és szerintem a páromnak is.
9/9 anonim válasza:
Nekem mindegy, nem igazán érzek változást egy vékony anyagú gumi miatt.
Viszont tabit szedek, mert sokat szexelünk és egyébként sem szeretjük húzni az idôt a felhúzással. :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!