Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik járnak prostikhoz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik járnak prostikhoz, cumiztatni gumival vagy nélkül szoktátok?

Figyelt kérdés

Arra gondolva, hogy aki vállalja gumi nélkül is (azért van sok ilyen)... van aki inkább csak azért is gumival, mert fél, hogy így is elkaphat valamit?

Nem beszélve, vannak akik gumi nélkül engedik a szexet is, vagy legalábbis popót... akiről ezt tudjátok, ott mindenképp gumival adjátok a szájába?

2016. máj. 28. 10:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gumiban semmi értelme annak hogy leszopjon az úgy nem az igazi :D Ja és azért nem olyan prostinál voltam aki akárkivel szexelt, nekem nem lett bajom. De akiről tudom hogy a pénzért mindent olyannal nem.
2016. máj. 28. 10:23
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Találni kell egy olyat,amelyik nem egy szutyok,így sokkal biztosabb a helyzet,mivel gumival szopatni fele annyira se jó mint nélküle. Én visszajárok egy lányhoz,aki nagyon kedves,jól el lehet vele akár beszélgetni is bármiről,nem sötét. Vele szoktunk gumi nélkül dugni is.:)
2016. máj. 28. 10:26
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
Prostival csak gumival !
2016. máj. 28. 10:27
 4/11 A kérdező kommentje:

na hát ezaz! voltam egy amatőr csajnál csak cumira, gumi nélkül szájba! De mint utólag kiderült, vállal szexet gumi nélkül is... nem nagy vendégkörrel, de azért így elgondolkoztam!

Amúgy teljesen igényes csaj.

2016. máj. 28. 10:32
 5/11 anonim ***** válasza:
"voltam egy amatőr csajnál csak cumira, gumi nélkül szájba! De mint utólag kiderült, vállal szexet gumi nélkül is... nem nagy vendégkörrel" EZ a csaj mitöl amatör??????
2016. máj. 28. 11:38
 6/11 A kérdező kommentje:
azért mondom amatőrnek, mert nem kiemelt fizetős helyen hirdetett és csak hétvégn munkája melett tud 1-2 "ügyfelet".
2016. máj. 28. 13:57
 7/11 orton ***** válasza:
100%

Ez a prosti, meg támogatót keresek, meg alkalmis csajoknál, meg fuckbuddyknál az a gond....hogy én nem a csajban nem bízom, legyen bármilyen igényes is, hanem akár a másik egy kretén csávóban, aki gumi nélkül van vele, ki tudja mibe teszi bele a csaj előtt még a farkát, érted.

Csaj meg naiv, mert bejön neki a pali, meg te is. A nők sok hülyeségbe bele mennek, ha odáig vannak. Meg a pillanat hevében te is, de inkább legyél észnél!

És képzeld ez csak alkalmi dolog...pedig nők JÁRNAK évekig is gyökerekkel.

Szóval na, ne bízz a többi csávójában!

2016. máj. 28. 15:13
 8/11 orton ***** válasza:
És vegyél esőkabátot, ez a lényeg :D
2016. máj. 28. 15:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Dugni nem dugnék így meg senkit, de cumizni tényleg.. lábat sem mosok cipőben!
2016. máj. 28. 21:41
 10/11 anonim ***** válasza:
#2 ez a gumi nélküli dugás időközben alakult ki vagy már az elejétől megvolt??Mert bármenyire zimpatikus vlaki ilyenbe nem szoktak belemenni.
2016. máj. 29. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!