Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire taszítana benneteket, ha megtudnátok, hogy a pasitok rendszeresen JÁRT prostikhoz régebben?
Figyelt kérdés
Persze még előttetek!2016. márc. 6. 21:34
2/37 Noblesse Oblige válasza:
Meglepődnék, mert nekem azt mondta szűz volt! :O
Amúgy így 7 év kapcsolat után már nagyon nem érdekel mit volt előttem.
3/37 anonim válasza:
nem örülnék neki,főleg nem ha rendszeresen (20,l)
4/37 VirágésBence válasza:
Engem eléggé. Nem is maga a tény, hogy ő prostikhoz ment, hanem az, hogy vajon mi vezette el idáig.
5/37 rrrrrreennnnn válasza:
Erősen elgondolkodnék, hogy miért csak őket akarta/tudta levarrni.
6/37 anonim válasza:
Engem zavarna a dolog, nem fér össze az értékrendemmel és azzal, amit számomra a szex jelent.
21N
7/37 A kérdező kommentje:
Miért,az mennyivel jobb,ha végig dugta a környék összes diszkóját fiatalon vagy ha ő volt a munkahelyén a vezérbika?
2016. márc. 6. 21:38
8/37 anonim válasza:
Na igen...engem is a miért érdekelne először, aztán kiderül, hogy zavarna-e.
9/37 A kérdező kommentje:
Nem csak perverz,ronda,sikertelen pasik prostiznak.
Sok családapa,sulis fiú és leszbikus lány!!! is jár.
2016. márc. 6. 21:40
10/37 anonim válasza:
a nőket nem zavarja hogy végig dugtad a fél várost de az zavarja hogy prostiztál fookin logik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!