Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire taszítana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire taszítana benneteket, ha megtudnátok, hogy a pasitok rendszeresen JÁRT prostikhoz régebben?

Figyelt kérdés
Persze még előttetek!
2016. márc. 6. 21:34
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Kit érdekelnek mit gondolnak? Szard le öket! Az kell a nönek,majd akkor szalad utánad.
2016. márc. 6. 22:26
 22/37 ~OnLány~ ***** válasza:
50%

Nem is tudom,hogy taszítana,mert hála istennek ő nem járt,csak nagyon meglepődnék.

Mert én is úgy tudom,hogy előttem szűz volt,vagyis mindketten. :D

2016. márc. 6. 23:12
 23/37 anonim ***** válasza:
26%

Ossze se allnek vele vagy ott hagynam egybol!

Az exem egy eletre lecket adott. Anno elmondta, hogy meg elottem prostizott, mert hat ugye az osztonok stb. kozrejatszottak nala(ahogy latom ezt is irtak), en meg kis naiv igazat is adtam neki. Csak a kedves arrol elfelejtett szolni, hogy a kapcsolatuk alatt is igenybe vette a k**rvak szolgaltatasait, aminek kovetkezteben megajandekozott engem is egy jo kis nemi betegseggel. Az ilyen menjen a..... Ha rossz voltam az agyban szamara, inkabb szakitott volna, minthogy igy megalazzon.

Szerintem, es pontozzatok le, aki ebbe belekostol az elobb-utobb visszavagyik. Hisz ugye pofon egyszeru, fizetsz es mindent megkapsz a kilora kivalaszott husitol(rosszlanyok.hu? :)). Emellett ez sok mindent elmond az emberrol. Szoval nekem koszi, de nem. Egyszer eleg volt ebbe belefutnom. Szerencsere a mostani baratom tavol all ettol,szerinte bebbe semmi jo sincs.

Mert

1. Tiszteli es becsuli annyira a noket,hogy nem fizet nekik a szexert.

2. Semmi kihivas, izgalom(meghoditani a not stb) nem adatik meg.

3. Valahogy nem vagyik egy agyon hasznalt lyukra.

2016. márc. 7. 03:40
 24/37 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon taszítana. Több okból is. Egyrészt mert aki pusztán a szexért van valakivel együtt...számomra lelkileg igénytelen. Másrészt miért fanyalodik valaki épp ku.rvákra? Aztán ott vannak a betegségek... És az, hogy ki tudja nem fog-e mellettem is majd el-el járni hozzájuk??
2016. márc. 7. 08:38
 25/37 anonim ***** válasza:
42%

#23 pasijának a hozzáállása kicsit vicces (értsd: "tiszteli és becsüli a nőket"(prostikat is), két sorral lejjebb meg már "agyonhasznált lyuk") :D

Engem egyébként nem hiszem, hogy zavarna, ha tudnám, hogy nem volt kapcsolatban, mikor ezt tette.

2016. márc. 7. 11:48
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

Ez valoban kicsit uti egymast. Mashogy fejeztem ki magam, bocs hogy hajnali otkor nem voltam topon. ;)

De neked is csak ennyi jott le...

2016. márc. 7. 12:28
 27/37 anonim ***** válasza:
Negykor*
2016. márc. 7. 12:29
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem ennyi jött le, de úgy döntöttem, hogy ennyire reagálok.:D Ha nagyon szeretnéd, ígérem, szánok időt rá, hogy minden mondatodhoz fűzzek véleményt. Ellenkező esetben legyen elég annyi, hogy nem értek veled egyet.
2016. márc. 7. 12:57
 29/37 anonim ***** válasza:
40%

Engem taszítana. Nem maga a tény, hanem mert mivel a párommal már 4 éve vagyunk együtt, és róla tudnám meg, akkor bántana, hogy nem mondta ezt el. Mert honnan tudjam, milyen prostihoz járt, nem kaptam-e el tőle vmi betegséget... de ugyanez lenne akkor is, ha minden csajt végigdugott volna a diszkóban.

Ha a kapcsolat elején derülnének ki ilyenek, az teljesen rendben van, ha hajlandó elmenni egy szűrésre (ahogy én is megtenném ezt neki).

2016. márc. 7. 13:46
 30/37 anonim ***** válasza:
32%
Sose kezdenék ilyen "férfival". De olyannal se, aki végigdugta a várost. Számomra az ilyenek taszítóak, nem tudok őket egyszerűen komolyan venni. Hál istennek a vőlegényem normális, és nem egy eszement ösztönlény. Nem tudok férfiként nézni az ilyenekre. 26/N
2016. márc. 7. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!