Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire taszítana benneteket, ha megtudnátok, hogy a pasitok rendszeresen JÁRT prostikhoz régebben?
Egyáltalán miért, vagy honnan tudná meg a nő ? Mi venne rá, hogy elmondd ? Szerintem semmi értelme nem lenne.
A rendszeres prostihoz járás nagyjából megoldja, hogy tudd mit kell kezdeni egy nővel az ágyban, pláne ha megkéret a cafatot, hogy tanítson.
"Miért,az mennyivel jobb,ha végig dugta a környék összes diszkóját fiatalon vagy ha ő volt a munkahelyén a vezérbika?"
Melyik válaszban van benne az, hogy ez a viselkedés jobb? Bocs, engem ez is taszít.
Miért kérdezel ha felháborodsz a válaszon?
Engem zavarna mert vagy annyira lusta/béna hogy nem talált nőt vagy olyan vágyai vannak amiket normális nő nem teljesít. Emellett szerintem szomorú ha családapák kur.váznak ahogy az is ha valaki hivatásossal veszti el. Ha én nem megyek férfi prostihoz akkor a pasi se járjon nőihez.
Emellett tetszik nem tetszik a város összes nője eldöntheti kivel kefél a hivatásos hölgy nem teheti ezt meg. Akármilyen szutyok mászik oda hozzá neki az a feladata hogy lefeküdjön vele. Innentől kezdve szerintem nem lehet egy kalap alá venni a kettőt. De mindkét magatartásforma elítélendő számomra.
Emellett nem mindegy hogy a régebben pár hónap vagy 10 év.
Engem a prosti kevésbé zavarna, mint végigkúrelni a város nőit. Ja és remélem, valami szexkultúrát is szedett össze a prostitól (betegség helyett).
De amúgy nyilván a prosti hírére sem röpdösnék örömömben, de a másikra végképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!