Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 évesen ez nagyon gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés

20 fiúval voltam már (szexuálisan) 15 éves korom óta bulikban, illetve 3 volt, akivel jártam. Ez nagyon ciki?

Normális válaszokat pls

18/L

2016. jún. 13. 21:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
Köszi^^^ Cuki vagy.
2016. jún. 16. 14:26
 52/64 anonim ***** válasza:
Lol, és még csak most kezdődött a nyári szünet.
2016. jún. 16. 14:36
 53/64 anonim ***** válasza:

Kötekedő bajnok 12 éveseknek az intelligenciájával rendelkező 20-30 év közötti kis mitugrászok látom találtak egy helyet ahol kiélhetik magukat....

Hogy mi a f*****ságos életért kell ennyit cseszegetni valakit.

Szerintem húzzatok bőrt a fogatokra és üljetek le....

2016. jún. 17. 00:02
 54/64 anonim ***** válasza:
Ne haragudjal mar...en nem foglak b*sztatni, ugy b*szod szet az eleted ahogy akarod. De ne neked alljon mar feljebb ezek utan. Szerintem inkabb dugulj el mert okkal mondanak rad ilyen kritikat. Lasd be hogy semmi meltosagod nincsen "no" letedre es probalj valtozni. Nem vissza szajalni kene hanem szrlen csondben maradni ha mar ennyire feher maju vagy...
2016. jún. 17. 00:34
 55/64 anonim ***** válasza:
Kangörcsös, 50 éves, pedofil pékbácsik, 8 általánossal és 80-as iq-val látom találtak egy helyet, ahol kiélhetik magukat és csorgathatják a nyálukat a tiniribikre (aki valószínúleg fake, és szintén egy 50 éves, Békéscsabai kőműves, aki pörköltszaftos pólóban írta ki ezt a kérdést)....
2016. jún. 17. 01:35
 56/64 A kérdező kommentje:
Ez egy szabad ország, akkor áll feljebb, amikor akarom. nem a véleményekkel van a bajom, mert elfogadom, hanem a stílussal, ahogy néhány ember közli, mintha ő valami szent lenne vagy nem is tudom.
2016. jún. 17. 11:03
 57/64 anonim ***** válasza:

Na mi van idetalált egy ténylegesen 20-30 év közötti kis szarkupac gyerek he?

Ha tudnál bármit is rólam akkor még úgy ahogy elfogadom az egy személyre irányuló sérelmed de mivel l*f*s*t se tudsz szerintem menjél szépen haza, idd meg a kakaód és feküdj le....

A másik meg ha sűrűbben olvasnál itt akkor látnád, hogy a KOROSZTÁLYOMból azok a drágalátos tiniribik (előző válaszomba is ott van a korosztály csak látom nem tanultál meg tájékozódni és értelmezni) annyira tudnak érdekelni mint egy marék lepkét, hogy mikor eszek....

Főleg, hogy tényleg többet olvasnál akkor látnád, hogy elásnám a tiniribiket úgy ahogy vannak mert a 90% ha már elkezdte nem igen tud leállni azt a csúnyája tényleg csúnya lesz aztán lehet sírni...

Na meg ha neked lesz ilyened, hogy érettségi és egy kicsit benőtt a fejed lágya valamint megtanulsz kicsit szebben fogalmazni és pár etikai dolgot betartani akkor esetleg megszólalhatsz.

Ajánlom neked a F tablettát, szépen hosszan kell szopogatni.

2016. jún. 17. 12:02
 58/64 anonim ***** válasza:

ma 12:02

Mondod ezt te, akinek hemzseg a nyelvhelyességi hibáktól a hozzászólása.

Mondjuk látom a tini kategóriára nagyon rá vagy kattanva öregember létedre...

2016. jún. 17. 13:24
 59/64 anonim ***** válasza:

Pékbácsi, ha nem a kérdésre válaszolsz, ne offolj mert a szádba lépek.

Anyukád szopkodta volna inkább az F tablettát azon a bizonyos estén.

2016. jún. 17. 13:25
 60/64 anonim ***** válasza:

"Ha tudnál bármit is rólam akkor még úgy ahogy elfogadom az egy személyre irányuló sérelmed "

Te ugyanúgy nem tudsz semmit a másikról, és személyeskedsz, te retardált.

2016. jún. 17. 13:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!