Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen ez nagyon gáz?
20 fiúval voltam már (szexuálisan) 15 éves korom óta bulikban, illetve 3 volt, akivel jártam. Ez nagyon ciki?
Normális válaszokat pls
18/L
Kötekedő bajnok 12 éveseknek az intelligenciájával rendelkező 20-30 év közötti kis mitugrászok látom találtak egy helyet ahol kiélhetik magukat....
Hogy mi a f*****ságos életért kell ennyit cseszegetni valakit.
Szerintem húzzatok bőrt a fogatokra és üljetek le....
Na mi van idetalált egy ténylegesen 20-30 év közötti kis szarkupac gyerek he?
Ha tudnál bármit is rólam akkor még úgy ahogy elfogadom az egy személyre irányuló sérelmed de mivel l*f*s*t se tudsz szerintem menjél szépen haza, idd meg a kakaód és feküdj le....
A másik meg ha sűrűbben olvasnál itt akkor látnád, hogy a KOROSZTÁLYOMból azok a drágalátos tiniribik (előző válaszomba is ott van a korosztály csak látom nem tanultál meg tájékozódni és értelmezni) annyira tudnak érdekelni mint egy marék lepkét, hogy mikor eszek....
Főleg, hogy tényleg többet olvasnál akkor látnád, hogy elásnám a tiniribiket úgy ahogy vannak mert a 90% ha már elkezdte nem igen tud leállni azt a csúnyája tényleg csúnya lesz aztán lehet sírni...
Na meg ha neked lesz ilyened, hogy érettségi és egy kicsit benőtt a fejed lágya valamint megtanulsz kicsit szebben fogalmazni és pár etikai dolgot betartani akkor esetleg megszólalhatsz.
Ajánlom neked a F tablettát, szépen hosszan kell szopogatni.
ma 12:02
Mondod ezt te, akinek hemzseg a nyelvhelyességi hibáktól a hozzászólása.
Mondjuk látom a tini kategóriára nagyon rá vagy kattanva öregember létedre...
Pékbácsi, ha nem a kérdésre válaszolsz, ne offolj mert a szádba lépek.
Anyukád szopkodta volna inkább az F tablettát azon a bizonyos estén.
"Ha tudnál bármit is rólam akkor még úgy ahogy elfogadom az egy személyre irányuló sérelmed "
Te ugyanúgy nem tudsz semmit a másikról, és személyeskedsz, te retardált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!