Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 évesen ez nagyon gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés

20 fiúval voltam már (szexuálisan) 15 éves korom óta bulikban, illetve 3 volt, akivel jártam. Ez nagyon ciki?

Normális válaszokat pls

18/L

2016. jún. 13. 21:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
Csak nem félre nyertél? 😂😂😂
2016. jún. 14. 17:54
 32/64 anonim ***** válasza:
Nem túl elegáns egy nőnél ha az orrán jön vissza a kávé. Ne csinálj ilyet többé!
2016. jún. 14. 18:02
 33/64 anonim ***** válasza:

"Köszönöm ezeket az aranyos megnyilvánulásokat."

szívesen te kispöc$ű, ratyi troll

2016. jún. 15. 03:00
 34/64 A kérdező kommentje:

neked is köszönöm #34

Az intelligencia szinted az egekben lehet.

2016. jún. 15. 08:20
 35/64 anonim ***** válasza:
Kicsit nézd más szemmel ezt a dolgot mondjuk legyél az a lány aki nem volt még olyan sok fiúval csak 1-2-vel. És egy veled egy korú benyögi hogy 15 éves kora óta él nemi életet és most ugye 18 éves és 3 év alatt le feküdt 20 pasival. Kedves kérdező Te hogyan vélekednél egy ilyen lányról mi lenne a véleményed? Más szemmel ciki lenne? Egyébként én 18 éves koromtól élek nemi életet most 22 vagyok 4 év alatt voltam összesen 3 fiúval. Nem mintha nem lett volna rá lehetőségem hogy többel legyek de nem akartam minden jött - mentnek szétrakni a lábamat. Szóval ezen gondolkozz el ha kivűl állóként hallasz ilyet egy másik csajról akkor Neked mi lenne a véleményed. És akkor meg kapod a választ hogy ciki vagy nem ciki? És akkor nem pattognál ha itt le ribizliznek. Én azt mondom hogy a K.va pénzért csinálja a ribizli az élvezetért a szaj.ha pedig mindenkié magyarul át ment rajta egy fél falu. És Nőként mondom neked kis csillag hogy Nem attól leszel ribizli hogy hány pasival fekszel le hanem hogy milyen a viselkedésed. Jah és főleg ne nagyon mond el hogy hány pasival voltál ilyen fiatalon mert ez a szám kicsit gáz. Mellesleg ha egy normális kiscsaj lennél aki be látta hogy kicsit sűrűn rakta szét a lábát és még fel is teszi a kérdést hogy ciki e akkor nem kéne annyira a szívedre Venni ha le ribizliznek. Tudod kiscsillag Fáj az igazság!!!!!!!! NEM azt mondom hogy ne szexelj mert csináld csak mértékkel. Tudod mi az a kiégés? Mire meg találod életed párját olyan szinten ki leszel élve szét leszel járatva hogy gyakorlatilag nem fogod tudni élvezni a szexet. És ha meg kérdezi mi a baj.? Akkor be nyögöd hogy eddig együtt voltál kB 140-200 pasival? Mert ha így folytatod meg lesz a 200. Na az már ciki. És durva. Nah mindegy kicsit szállj magadba kicsilány és gondolkodj el. Puszi 😘 22/N
2016. jún. 15. 08:49
 36/64 A kérdező kommentje:
Nem akadtam fenn a ribizli jelzőn, értem én, hogy jogosan kaptam meg, de nem az volt a kérdésem, hogy akkor most r_banc vagyok-e vagy nem, hanem, hogy ez elítélendő. Ugyanis minden ember csak ítélkezik a többi felett és elmondja a másikat mindennek, de a saját hibáit nem látja be. Én belátom, hogy ez nem jó és elviselem a kritikát.
2016. jún. 15. 09:53
 37/64 anonim ***** válasza:
Tanulj a 36- os válaszolótól valami hasznosat! Éretten gondolkozik már ilyen fiatalon. Remélem az én kislányaimból is ilyen felelőségteljes, becsületes nő válik!
2016. jún. 15. 10:01
 38/64 A kérdező kommentje:

köszi a bölcs megszólalást. ;)

2016. jún. 15. 10:09
 39/64 anonim ***** válasza:
Te nem vagy nőnemű kedves kérdező mert egy nő kikérné magának a javaslatomat...:)
2016. jún. 15. 10:13
 40/64 A kérdező kommentje:
De, nőnemű vagyok, de minek kérjem ki magamnak? Nem sok értelme van. Úgyis egyedül maradok vele.
2016. jún. 15. 10:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!