Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
20 fiúval voltam már (szexuálisan) 15 éves korom óta bulikban, illetve 3 volt, akivel jártam. Ez nagyon ciki?
Normális válaszokat pls
18/L
2016. jún. 13. 21:23
2/64 anonim válasza:
Nagy kamu gep vagy dragam! 😊 Na szepestet!
3/64 anonim válasza:
Tyűűűűűűűű, téged se jegyeznélek el, ne vedd sértésnek! Inkább tartsd titokban, amennyire tudod.
5/64 anonim válasza:
Jobb ha most kieli magat kesobb majd tud csaladot alapitani es nyugodt normalis eletet elni, mellesleg en szuz vagyok kigyogyithatnal ebbol kerdezo legallabb vmi Jo is tortenne mar vegre velem
6/64 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel,fiatalon kell kiélni magad,nem 40 évesen,házasság mellett...ennek ellenére ugyanúgy lehetsz egy normális csaj.
7/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte, de normális válaszokat!
2016. jún. 13. 21:42
8/64 anonim válasza:
A kiélés alatt azt értitek,hogy b*szassa szét magát az ember??
9/64 anonim válasza:
A fiatalság nem arról szól, hogy a női mivoltodat a semmibe dobd. Ne legyél magadra büszke, én biztos elkerülnélek mint a tüzes vasat...
18/F
10/64 anonim válasza:
Gyors átlag számítás.
36 hónap 20 fiú. kb 54 naponta egy másik partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!