Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
20 fiúval voltam már (szexuálisan) 15 éves korom óta bulikban, illetve 3 volt, akivel jártam. Ez nagyon ciki?
#36-os vagyok 38-as köszönöm szépen. Igazán muszáj volt ki írnom magamból de nem bántásként szántam. Kedves kérdező tudom hogy nem azt kérdezted hogy ribizli vagy e ettől csak le írtam az én szemszögéből a dolgot és azt hogy próbáld más szemmel nézni hogy esetleg fordított esetben neked mi lenne a véleményed elítélnéd azt a lányt? És válaszolva Nem ítéllek el mindenki saját szíve joga hogy hány férfival él nemi életet. Csak abba gondolj bele ha netán lesz egy kislányod és 18 éves korára 20-30 pasival lett volna együtt szexuálisan te mit szólnál hozzá? Én személy szerint el szonorodnék és azt kérdezném magamtól hol rontottam el? Talán nem fordítottam elég időt rá? Nem hallgattam meg? Nem vagyok sokkal idősebb mint Te de én 15 évesen nem a pasikon járt az eszem nemhogy a szexen.... Én 15 évesen felhőtlenül boldog voltam attól ha anyukámmal süthettem főzhettem. Mert már elég nagy voltam hogy be engedjen a konyhában. 18 évesen meg repdestem a boldogságtól hogy meg lephettem édesanyámat saját kezűleg készített tortával a szülinapján ;) Olyan mintha te túl hamar fel szerettél volna nőni nem igazán volt tinédzser korod és ezt sajnálom de nem ítéllek el. 22/L
2016. jún. 15. 10:34
42/64 A kérdező kommentje:
Igen, értem, hogy mit szeretnél mondani és köszönöm, hogy ezt leírtad.
Tudom, hogy nem bántásnak szántad.
2016. jún. 15. 11:45
43/64 anonim válasza:
Örülök neki hogy megértetted :) 22/ N
2016. jún. 15. 12:09
44/64 anonim válasza:
*intelligenciaszinted
Olyannal példálózol, amit leírni sem tudsz helyesen. Jézusom mekkora siralom vagy, az ilyen embereknek kár volt világra jönniük.
2016. jún. 15. 12:50
45/64 A kérdező kommentje:
Akár csak azoknak, mint amilyen te vagy.
2016. jún. 15. 13:31
46/64 anonim válasza:
Ez vicces, hogy kiírod a provokáló kamu kérdésed, aztán meg itt vered a pic$ádat a földhöz, mert beszólnak.
Tegyél egy szívességet a világnak és öld meg magad.
2016. jún. 15. 13:51
47/64 A kérdező kommentje:
pff.. xd
inkább az a vicces, amit te csinálsz. De tudod mit? Pontosan az ilyen emberek miatt nem ölöm meg magam :) Pont azért, hogy érez, nem az van, amit te akarsz. Érezd azt, hogy k_rvára leszarom a véleményedet és inkább neked kellene meghalnod, minél előbb asz ilyen beszólások miatt.
2016. jún. 15. 14:01
48/64 anonim válasza:
Ha leszarod az emberek véleményét, minek írsz ki kérdést te retardált? Mert nagy kamu az egész, és egy unatkozó kis 16 éves látensmeleg fiúcska vagy.
2016. jún. 15. 14:08
49/64 A kérdező kommentje:
Te meg egy idióta, akinek nincs jobb szórakozása, mint mások sértegetése. ;)
2016. jún. 15. 14:14
50/64 anonim válasza:
Menjél inkább huppanj rá egy farokra, másra úgysem vagy jó. XDDDDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!