Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj manapság a férfiaknak ha sokat kell várni egy nővel az első szexre?
Úgy értem ismerkedésnél nem fekszik le a lány vele túl hamar, az mennyire baj.
Eddig csak 1 párom volt de vele barátságból alakult át a kapcsolat szerelemmé. Most egyedül vagyok és randiztam már 2 fiúval az elmúlt időszakban. Egyikük már a 3. randin szexet akart. Vele már nem is beszélek (mondjuk nem emiatt). A másik fiúval volt 5 randink is szex nélkül de nekem még akkor is nagyon idegen volt fizikailag, nem lettem volna kész arra hogy lefeküdjek vele. Végül ő hátrált ki az ismerkedésből. Ha ilyen gyors manapság a tempó én nem tudom mi lesz velem. 24/L
Azért jöttem a második randival mert írta valaki hogy a pasiknak már a második randin áll a farkuk és milyen szemétség hagyni őket szenvedni.
Amit a kérdésben írtam csak egy példa volt és nem azért nem lett belőle semmi mert nem volt még szex vagy ne lett volna vonzalom. És hiába volt 5 randink, mindegyik kb 2 órán át tartott tehát összesen nem voltam többet a fiúval 10 óránál. És nem gondolom hogy fura ha ez az együtt töltött idő nekem kevés a szexhez. Csók amúgy volt, csók az felőlem az első randin is lehet, egyáltalán nem vagyok prűd vagy ilyesmi.
Úgy meg egészen más ha ismerőseid köréből kerül ki a párod, az én volt barátom is ilyen volt, már több éve ismertem mielőtt összejöttünk. Egy totál idegennel viszont egészen más és én még mindig nem értem ezt a gyors tempót, de nem győzöm hangsúlyozni hogy nem hónapokig akarok én randizgatni valakivel, csak azért pár órás ismertség után én még nem feltétlen állok készen a szexre. Na mindegy, sztem azért van olyan fiú aki van olyan értelmes és érett hogy ne törjön már össze ha 2 randi után még nincs szex és ne vonjon le ebből téves következtetéseket.
"Amondó vagyok, hogy az 5. randin sem tudsz magadhoz közel engedni valakit, akkor az nem változna a 10. után sem."
Eddig igaz.
"Akkor egyszerűen nem való neked ez az ismerkedési forma,"
Ez már viszont nem az. Nem az ismerkedési formával van a baj, hanem a célszemélyekkel. Kérdező nem tehet róla, ha eddig senki sem tudta igazán megfogni. Nekem közel 50 kapcsolatom volt, mire valaki végre elkapta a tökömet. Azt nem is mertem soha megszámolni, hogy hány hiábavaló ismerkedés vezetett odáig. Igaz, én általában nem is vártam az 5. randiig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!