Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj manapság a férfiaknak ha sokat kell várni egy nővel az első szexre?
Úgy értem ismerkedésnél nem fekszik le a lány vele túl hamar, az mennyire baj.
Eddig csak 1 párom volt de vele barátságból alakult át a kapcsolat szerelemmé. Most egyedül vagyok és randiztam már 2 fiúval az elmúlt időszakban. Egyikük már a 3. randin szexet akart. Vele már nem is beszélek (mondjuk nem emiatt). A másik fiúval volt 5 randink is szex nélkül de nekem még akkor is nagyon idegen volt fizikailag, nem lettem volna kész arra hogy lefeküdjek vele. Végül ő hátrált ki az ismerkedésből. Ha ilyen gyors manapság a tempó én nem tudom mi lesz velem. 24/L
Még, hogy nő 15 évesen.
A 7-nek igaza van. Ne legyél már ekkora szűzqrva 24 évesen.
Nem attól lesz komoly egy kapcsolat, mert kimondjátok, hogy az, és akkor onnantól kezdve rózsaszín habcsókokkal keretezett életet éltek majd...
Egy kapcsolat attól lesz komoly, ha mindkét fél (!) jól érzi magát benne: elfogadást, megértést kap, ha az igényei kielégülnek, ha az érzései jogosságát elismerik.
Ha ezt meg tudod adni egy férfinak (és te is megkapod tőle), akkor abból jó eséllyel komoly kapcsolat lesz, még akkor is, ha eredetileg nem annak indul.
Ha arra vársz, hogy a férfi egyoldalúan hozzád igazodjon, akkor annak egészen biztosan nem lesz jó vége. Vagy felméri, hogy ő nem ilyen lovat akart, és már az elején elmenekül; vagy lelkesedik egy darabig, amíg hisz abban, hogy majd megváltozol, és csak később lép le; vagy annyira megfelelési kényszeres, hogy teljesen alámegy a te elvárásaidnak, és kapsz egy jó kis papucsot, de akkor meg te magad fogsz rövid idő múlva siránkozni, hogy eredetileg férfit szerettél volna...
Kölcsönösség. Ez egy igen hasznos fogalom, ha KOMOLY kapcsolatra vágysz, érdemes megérteni a lényegét és elsajátítani.
Igazából nem értem miről beszéltek, milyen egyoldalúságról. Azért mert nem fekszem le vele a 3. randin nem hiszem hogy egyoldalú lenne a dolog, vagy akkor a másik oldalról nézve is mondhatnánk ezt, ha csak azért fekszem le vele gyorsan mert ő akarja, az nem egyoldalú? Ha én igazodom a férfiak elvárásaihoz hogy 2x láttuk egymást de már dugjunk az nem egyoldalú? Nem arról volt szó hogy fél évet akarok várni meg ilyesmi, eléggé kisarkítjátok a dolgot.
És az is érdekes hogy másrészről meg leri*ancozzák azokat a lányokat a pasik akik könnyen adják magukat és azt mondják ilyen lánnyal nem terveznének komolyan. És hogy manapság már nincs tartásuk a nőknek, még udvarolni sem kell nekik mert azonnal odadobják magukat. De ha én meg nem szívesen fekszek le konkrétan egy idegennel a 2. vagy 3. találkozón akkor szűzku*va vagyok....pff....oké.
Te attól remélsz komoly kapcsolatot, hogy a pasi kivárja, mire el tudod fogadni a közelségét. Ez egy érthető és jogos igény. Ugyanakkor a pasinak is van egy érthető és jogos igénye, hogy ha már a randizgatás során kimutatja az érdeklődését, elköteleződését, és felélednek a vágyai, akkor ne kelljen feszengenie a folyamatos merevedése miatt.
Nálad a megoldás az, hogy "márpedig én nem fogok vele lefeküdni". Ez vall a kompromisszumkészség hiányára, hogy meg sem próbálod átérezni a másik fél helyzetét.
Nem mondtam, hogy le kéne feküdnöd bárkivel, ha arra nem vagy kész, de akkor illene nyíltan, egyenesen beszélni a dologról.
A magam részéről, ha arról értesülnék, hogy az 5. randin a randipartnerem még nem érez vágyat, akkor egyértelműen nem akarnám folytatni a randizást, mert ez nálam azt jelezné, hogy olyan távol áll egymástól a szexuális kultúránk és értékrendünk, mint Makó Jeruzsálemtől, és ez garantáltan nem lesz egy jó kapcsolat alapja.
Amúgy vannak bőven férfiak - itt is - akik imádják, ha egy nőre várni kell. Ismerkedj ilyenekkel és akkor nem lesz gond. De nem várhatod el egy olyan embertől, aki tőled eltérően működik, hogy egyoldalúan hozzád igazodjon. Ilyenkor vagy találtok valamilyen köztes megoldást, vagy egyértelműsítitek, hogy nem egymást keresitek, nem illetek össze.
Rengeteg ilyen apró súrlódás lesz még a kapcsolatban, nem csak a szex terén! Ezért lenne fontos megértened, hogy a kapcsolat nem arról szól, hogy az egyik fél igényei kielégülnek, a másik pedig alkalmazkodik hozzá.
A #15-nek igaza van.
Baromira éretlen vagy még. Tégy úgy ahogy akarsz, de ne vesd a férfi szemére ha ő is úgy cselekszik ahogy jónak látja és jetes valakit aki hajlandó kielégíteni minden téren.
Senki sem fog hónapokig könyörögni.
Nem tudom, biztos én vagyok fordítva bekötve, de ha valaki vonz annyira, hogy kapcsolatot akarjak vele, akkor szexet is akarok vele, én legalább annyira kívánom, mint ő.
Párommal a 2. randinkon feküdtünk le, és köszönjük, jól vagyunk, pár hét múlva összeköltözünk.
Én elég alaposan értelmezem a szövegeidet, éppen ezért is furcsállom, hogy amikor "védekezel", akkor mindig arra hivatkozol, hogy a MÁSODIK randin nem fekszel le senkivel, holott a kérdésedben ÖT randiról van szó, és hogy még mindig idegen volt fizikailag.
Nos, randizgattam életemben párszor, és ha valakivel a második-randin nem lesz legalább csók, akkor kár erőltetni a dolgot, az már csak barátság. Ha pedig már csókolózunk, akkor onnan csak egy lépés, hogy beinduljunk egymásra, és akkor máris nem lesz idegen a másik.
Nem tudom, nálad mi számít randinak...
Egyébként valahol megértem az érzéseidet, mert amikor társkeresőztem, én sem igazán tudtam feloldódni egy vadidegennel szemben, mondjuk emiatt általában 2. randi se lett, vagy ha mégis, akkor az már kimondottan barátkozás céljából történt. A legtöbb kapcsolatom előzetes ismeretségből alakult (egyetem, munkahely, közös társaság), így már voltak előzetes ismereteim a másikról. Ugyanakkor azt látom, hogy teljesen ismeretlen emberek randizgathatnak bármennyit, a valódi énjük úgyis csak a kapcsolatban mutatkozik meg. A randikon ugyanis igyekszik mindenki a legjobb arcát mutatni, és ha 2-3 hónap után kiderül, hogy mégsem olyan, amire vágytál, nem szégyen kilépni (sőt, szégyen NEM kilépni).
Amondó vagyok, hogy az 5. randin sem tudsz magadhoz közel engedni valakit, akkor az nem változna a 10. után sem. Akkor egyszerűen nem való neked ez az ismerkedési forma, próbálj meg inkább barátilag, kötetlenül ismerkedni, társaságba járni, figyelni a körülötted lévő férfiakat, hátha kialakul valami.
Közben pedig eszembe jutott egy barátnőm, aki minden kapcsolata előtt hosszasan randizgatott, ismerkedett, pontosan azzal az indokkal, mint te. Rosszabbnál rosszabb kapcsolatai lettek, egymás után három. Közel 40 évesen egyedül van, családja nincs. A hosszas ismerkedés semmire nem garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!