Mindenki másképp éli meg,függ ez a kortól is . A vélemények is mind mások. Egy 14 éves mondta ,"nem egy nagy durranás ez " Neki nem volt az,másnak meg az lesz .
A sexet is tanulni kell,mit annyi mást.Nagyon sok gyakorlat kell hozzá,és összeszokottság.2 egyforma sex nincs is . A jó sexnél elmaradhatatlan az érzékiség .
Most az első magömlésre,spermára,vagy az első sexre gondosz?
11,5 évesen már volt előváladákom,arra ébredtem hogy ragados,átlátszó trutyi van a gatyámba,nem volt nagy ügy,semmi furát nem álmodtam:-)de gyorsan mentem rendbe szedni magam,ne hogy észre vegye valaki,de hál istennek sokszor nem fordult elő,pár hétre rá meg amikor hokiztam fürdés előtt ,meg már tök fehér anyag jött,sperma.
Akkor koránérő voltál,nekem még azt sem akarták elhinni hogy 12 éves korom előtt volt még általánosban persze,amikor havarokkal dumáltunk,de pár haverommal együtt aludtunk nyáron és sajnos ki kellett menni gatyát cserélni kora reggel nem csináltam semmit és semmi olyat nem álmodtam csak így alakult kívül is látszott a gatyán hogy hoppá na azután hitték el,akkor meg tőlem vártak felvilágosítást:-).
De a családunkba mindneki koránérő volt,a nővérem úgyanúgy járt mint én,ő meg a csajok faggaták:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!