Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nincs köztetek olyan, aki elkísérne nudista strandra, hogy megvédjen? :D
Figyelt kérdés
A melegek támadásaitól. :D Nincs bajom velük alapból, de elég idegesítő, hogy ha én egyedül megyek fiatal férfiként, már egyből azt hiszik, hogy az vagyok, és jönnének oda tapizni..2016. jún. 10. 21:16
1/14 anonim válasza:
Milyen cseles...
Tehát ne azért menjek veled nudista strandra, hogy anyaszült meztelenül láss?
2/14 A kérdező kommentje:
Nyilván én sem hiszek túlságosan benne, hogy lesz jelentkező pont emiatt, de hátha. :D
2016. jún. 10. 21:28
3/14 anonim válasza:
Megyek, aranyom.
86/N Marika néni
4/14 zóna_pocok válasza:
Az is jó ha egy fiú megy veled, akkor meg azt hiszik hogy foglalt vagy és szintúgy békén hagynak :D
5/14 anonim válasza:
Elküldöm veled a nagynènèm valódi michelin gumiasszony:)
6/14 A kérdező kommentje:
Az valószínűleg kevésbé hatékony. :D Na meg nem lepne meg, ha innen is egy meleget tálalnék, teljesen véletlenül.. :D
2016. jún. 10. 21:40
7/14 A kérdező kommentje:
Találnék*
2016. jún. 10. 21:40
8/14 anonim válasza:
Ez a "Megyek, aranyom. 86/N Marika néni" féle válasz még pár éve poén volt, de 1236. alkalommal sütni el újra már unalmas.
9/14 anonim válasza:
A szomszédom egy szumós huszonéves csaj. Szóljak neki?
10/14 anonim válasza:
megyek aranyom, böbe néni 79/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!