Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tigrisoroszlán kérdése:
Lányok mennyire vagytok oda a nudista strandokért?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 00:22
1/8 anonim válasza:
Nem vagyok valami konzervatív fajta, de ahhoz én szégyenlős lennék sajna. Pedig mindig kíváncsi voltam, milyen az, egyszer talán összeszedem a bátorságom és elmegyek.:)
2/8 anonim válasza:
ott vén nyuggerek vannak általában nem ? : D
3/8 anonim válasza:
Szeretek nudizni, de valóban kevés a jó hely.
4/8 anonim válasza:
én szoktam nudi strandra járni, és nem csak nyuggerek vannak..
5/8 anonim válasza:
bnőmmel szoktam járni nudista strandra és feltűnően sok fiatal volt a legutóbbi látogatásunkkor
19/L
6/8 anonim válasza:
Nem értem mi ez, hogy állandóan a nyugdíjasokkal jönnek. Igen sokan vannak ott idősek is, de a sima strandon is sok idős van. Aki ilyet ír, az még nem volt nudista strandon.
7/8 anonim válasza:
melyik nudin szokott sok fiatal lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!