Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose láttam még női nemiszervet, ezért a nyáron tervezek nudista strandra menni, lesznek ott fiatal lányok?
20 éves vagyok, arra gondoltam hogy majd ha ugye háton fekve napoznak a lányok, én alájuk megyek "napozni" vízszintesen fekve, úgy csinálok mintha aludnék de közbe végig nézem a nunikat
de én elég szégyenlős vagyok mert pici a péniszem, ezért egy törölközőt fogok rárakni
1. Akkor is láthatod amikor sétálnak.
2. Inkább mamapinákat fogsz látni. Egy öregasszonynak is női nemi szerve van.
6:
Akik nemhogy masztizni, de csak kukkolni járnak oda, azokat is kiközösítik hamar.
Gondolj bele, én is pofán vernélek pár haverommal, ha a barátnőmre vernéd vagy őt lesnéd sok időn keresztül folyamatosan.
(Nem azt mondom hogy ne nézz rá, amikor meztelen, de ne őt nézd folyamatosan nyálcsorgatva, pláne ne verd ki. A nudizás nem erről szól.)
Ne itthoni nudi strandra menj. Horvátország pl. Vagy bármelyik más külföldi országba.
Itthon ritka hogy fiatalok nudizzanak.
Miért nem ismerkedsz és keresel barátnőt, ha még nem láttál puncit? Ne légy szégyenlős még ha kicsinek is találod a méretedet.
Jajj ezen annyira jót röhögtem :D
Mit akarsz te a nudista strandon egy koktélvirslivel?
A nudizmus egy elv, hogy mindenki egyenlő és egyforma, nem számít a rang, a ruha, a divat, a pénz. Az vagy, akinek a jó isten megteremtett, pucéran. Másik elv, hogy te is látsz, meg téged is látnak. Ott te nem tehetsz törölközőt a kukira, meg nem lehet takargatni magad, mindenki megmutatja magát a csupasz valójában.
Vagy elfogadod a szabályokat, vagy koccolhatsz.
Ha ennyire fiatal pi.nát akarsz nézni, miért nem mész el egy sztriptízbárba vagy egy kukkoldába, főleg amennyi eszed van. Ott te nem vagy meztelen, csak a csaj, ha ügyesen dugdosod a tízezreseket a bugyijába, még foghatsz is pi.nát. :D
Szánalmas vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!