Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » "Gáz" lenne-e így elmenni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8.8 százalék kérdése:

"Gáz" lenne-e így elmenni egy nudista strandra?

Figyelt kérdés

21 éves srác vagyok, még szűz. Régóta izgat a téma, hogy elmenjek egy nudista strandra, mostanában már itthon is sokat vagyok meztelenül, de már attól fel-fel áll hogy nem is lát senki csak meztelenkedek. :D Lehet gáz de ez van. Viszont ha elmennék egy nudista strandra, tuti hogy végig állna kb. A lényeg: Mennyire gáz ha a férfinak áll a farka egy ilyen helyen, illetve a maszturbálás elfogadott-e? (csak azért kérdezem a maszturbálást, mert azután szerintem egy ideig nyugton maradna.)

Köszönöm a válaszokat!

2016. máj. 31. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
verd ki mielőtt elmész, akkor egy ideig nem fog állni, az csak tőled függ, hogy meddig
2016. máj. 31. 17:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A lehető leggázabb. Nem nézik jó szemmel ha végig áll a farkad, ha maszturbálsz azt meg főleg nem. A normálisabb helyeken. Persze vannak helyek, mint a Lupa tó, ott lehet ilyeneket, de ott 80%-ban melegek vannak kint, és hát elég rámenősek (pofátlanok)..
2016. máj. 31. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
80% meleg a maradék 20 meg hetero 70+os lankadt pénisz akiknek már fel se áll! szóval tuti kirívó lennél
2016. máj. 31. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

nudista strandra nem azért megy az ember hogy pucér embereket lásson hanem mert igy érzi jol magát.. .ezt tiszteletbe kell tartani ott sem fogják dijjazni ha nagyon megnézed őket...

Ja és hozzátenném hogy ritka a kulturált nudista strandon a 40+ alatti nő... :)

2016. máj. 31. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ritka a fiatal lány/nő. Szoktak lenni, főleg ha jó idő van. Leginkább mondjuk a párjukkal.
2016. máj. 31. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Gáznak te döntsd el, hogy az-e, az nem a mi dolgunk, viszont a legtöbb helyen kidobják az ilyenért az embert.
2016. máj. 31. 17:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hasznosak voltak! Még egy kérdésem lenne, remélem nem tűnök túl gyökérnek :D, de tényleg izgat ez a téma. :D szóval: Milyen más lehetőségek vannak a meztelenkedésre nudista strandon kivűl?d (ami legális)
2016. máj. 31. 17:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem nyilvános helyek. Azért sok van ahol csak a Balu maci látja a pötsödet. Jobb saunnák.
2016. máj. 31. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szauna. Sok helyen van nudista szauna. Nekem is ugyanez volt a "problémám", de amióta elkezdtem szaunába járni egyre kevésbé jövök izgalmi állapotba, ha meztelenül vagyok.
2016. máj. 31. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!