Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mennétek a párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennétek a párotokkal nudista strandra?

Figyelt kérdés
Napokban láttam egy cikket nudista strandról és elgondolkodtam hogy vajon ki mernék-e menni meztelenül. Végül arra jutottam hogy miért is ne, végülis a nudista strandra járó embereknek ez teljesen természetes nem bámulna meg senki vagy ilyesmi és sokkal szabadabb meztelenül lenni. Ti mit gondoltok a nudista strandokról?
2016. jan. 23. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Szégyenlős vagyok, így nem hiszem, hogy elmennék ilyen helyre. Arról nem is beszélve, hogy ha lenne ott egy korombeli szép, meztelen lány, akkor valószínűleg a vér sem az agyamban gyűlne össze, így még kínosabban érezném magam.

29F

2016. jan. 23. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. jan. 23. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Szívesen mennék, csak visszatart, hogy a barátom nem szeretne annyira nudizni, másrészt meg az a hír járja, hogy a legtöbb nudista strandon az átlag életkor az olyan 65-70 körül van, még az 5 éves gyerekeket is figyelembe véve.
2016. jan. 23. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Voltam többször is. #3! Ne higgy el minden butaságot amit mondanak.
2016. jan. 23. 15:43
 5/9 anonim ***** válasza:
58%

Nem.

Nem vagyok szégyellős, de így lassan 30 éves létemre iszonyúan gyerekes vagyok, főleg, ha a vőlegényemmel együtt vagyunk, akkor olyanok tudunk lenni, mint az 5 évesek, szóval szerintem rövid úton ki is dobnának minket onnan, mert nem tudnánk viselkedni, és másokon röhögnénk stb :D

2016. jan. 23. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, bár elsőre nehéz volt. NÉmetországban élünk és ez itt elég népszerű. Szaunában voltunk, és nagyon szeretek szaunázni, de itt csak meztelen verzió volt. Mivel nagyon hiányzott elmentünk így is, bár elsőre tényleg nagyon szégyelltem magam. Egy termálfürdőben volt, rengeteg medencével, stb. és egy idő után sokkal jobban megszerettem, mint a fürdőruhás fürdést, szaunázást.

Nagyon jó érzés ruha nélkül lenni, és soha nem bámul senki tényleg, ez alapvető!

2016. jan. 23. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Én biztos nem, rohadt hideg van most a strandokon. Egy ausztráliai vagy brazil repülőjáratra meg nem nagyon van pénzem.
2016. jan. 25. 10:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen. Szeretjük a napfényt, a vizet, a levegőt. Ezért járunk strandra. Szeretjük a szabadságot, és ruha nélkül szabadabbnak, felszabadultabbank érezzük magunkat. Feleslegesnek érzem, hogy fürdéshez, napozáshoz bármit is magamra vegyek. Olyan kellemes, természetes érzés, hogy felöltözni rossz utána.
2016. jan. 26. 08:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi nem hogy mennénk hanem szoktunk amit imádunk! Barátnőmet igaz győzködnöm kellett az első alkalom előtt, de szerencsére úgy megtetszett neki, hogy azt maga is alig akarta elhinni.Nagyon összetartó közösséget alkotnak a nudisták, és nem csak itthon hanem külföldön is. Jómagam mindig is jártam és itthon is mindig pucéran napozom a kertben, nekem ez a természetes.
2016. jan. 26. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!