Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti csináltok gyakran csajos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti csináltok gyakran csajos programokat és töltötök külön hétvégéket a párotokkal?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem a barátnőim mind külföldön élnek, aki pedig itthon azzal ritkán találkozom, mert én ide költöztem a barátomhoz más városba. Itt egy barátnőm van eléggé elveszett vagyok, szeretném tudni, hogy aki együtt él a párjával gyakran szerveze külön programot, vagyis úgy lennee a normális és nem mint én aki el van egyfele és kimegy együtt a pasijával és annak a haverjaival... Nem tudom zavarjae a pasikat, hogy én is ott lógok amikor épp nem akarok egyedül ülni itthon, valószinű néha igen és sürgősen barátokat ekll szereznem

2015. okt. 12. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én barátnőim is szétszéledtek, mondjuk soha nem volt sok, aztán valahogy a kapcsolattartás is megszakadt, minimalizálódott.

Egy jó barátnőmmel szoktam rendszeresen tartani a kapcsolatot, de vele is messze lakunk, úgyhogy több havonta találkozunk csak. De akkor is úgy, hogy egymáshoz megyünk, és a férjem is ott van. Persze néha magunkra maradunk beszélgetni, de nincsenek olyan különleges csajos programok.

Viszont a férjem sem csinál pasis programokat, de a haverjai sem. Ha valami buli van, az általában valami kerti parti, vagy iszogatás valakinél, házibuli. Ott meg vagyunk nők is, férfiak is, sőt ha olyan a program, még a gyerekek is.

Egyiküknek sem a stílusa, hogy mondjuk beüljenek pár italra valahova csak úgy srácok együtt.

Ez attól függ, kinek mi az igénye. Ismerek olyan nőket, akik hetente tartanak csajbulit, beülnek mindenféle szórakozóhelyre, bulizgatnak. Nekem annyira ez soha nem volt a világom.

2015. okt. 12. 12:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Én hasonló helyzetben voltam, mint te, de én költöztem külföldre. Így az első egy-két évben nem igazán voltak barátaim, de az idővel jött ez is. Hiányzott, persze, de normális, hogy pár hónap alatt nem szakadnak a nyakadba a barátok :)

Én férjnél vagyok, mégis eljárunk havi 2-3x valamerre a barátnőimmel, legyen az egész napos termálfürdőzés-szaunázás vagy csak koktél, étterem, pizza, fagyi, grillezés, fürdés, akármi :)

Egész hétvégét mondjuk nem szoktunk, mindenki szeretne azért még a férjével/élettársával is eltölteni egy napot a hétvégéből általában.

Zavarni soha nem szokta a férjemet, ha itt vannak a barátnőim, és engem se, ha az ő barátai vannak nálunk.

2015. okt. 12. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is messze költöztem a barátnőimtől és a férjem is a barátaitól,már 4 éve.Nem csinálunk külön programokat,pedig lenne rá lehetőség,mert pár emberrel már egész jól összebarátkoztunk.Ők azok akikkel néha összejárunk grillezni,bográcsozni,de nekünk az igazi kikapcsolódás,ha kettesben lehetünk,és csavaroghatunk nagyokat.
2015. okt. 13. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!