Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 24. -e párotokkal, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24. -e párotokkal, vagy nélküle? Nálunk 7 éves kapcsolat,2 év együttélés.

Figyelt kérdés
Mi a 24.-ét külön töltjük, este érünk haza mindketten a családtól. Pár éve jeleztem páromnak, hogy szívesen látnánk őt is a családi vacsoránál, beszélje meg otthon, hogy utána megy haza is. Húgomék is így csinálják minden évben. Együtt ide, együtt oda. Akkor vitát csinált belőle, hogy majd, amikor együtt élünk. Addig hagyjam is őt békén ezzel. Volt is belőle egy kis veszekedés. Végül eljött egy órácskára, evett valamennyit és ment az ö szüleihez. Természetesen ott már csak azért se várták meg, mert hogy lehet ilyen. Másnap anyós is szóvá tette nekem a dolgot, hogy mindenkinek a családdal a helye. Tavaly nem is hívtam. Anyu azt mondta, nyugodtan mondjam neki idén is, ha van kedve, jöjjön. Eszem ágába nincs hívni. Viszont véleményekre kíváncsi lennék, máshol hogyan működik ez.
2015. dec. 19. 14:15
1 2
 1/13 opened paradise ***** válasza:

És te nem vagy a családja?

Kevesebb időnél is alap lenne,hogy a párommal.

2015. dec. 19. 14:28
 2/13 anonim ***** válasza:

Párommal, főleg 7 év együttlét után.

Közösen ide, közösen oda.

2015. dec. 19. 14:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi is közösen mentünk mindig először az én szüleimhez, majd az övéhez.
2015. dec. 19. 15:04
 4/13 anonim ***** válasza:

A párod anyja (nem az anyósod, mert nem vagytok házasok), egyértelműen nem kedvel. Az enyém már akkor családtagnak nevezett amikor kb 1,5 hónapja voltam együtt a fiával. Akkor még együtt sem éltünk.

Egyébként mi fél éve JÁRTUNK együtt amikor a szentestét anyósoméknál töltöttük, ott volt/van ajándékozás is, a karácsonyt az én családomnál, illetve kettesben. Ez azóta is minden évben így van. Bár azóta már túl vagyunk eljegyzésen, összeköltözésen, esküvőn...

Valami nagyon nem stimmel a pároddal sem, ha nincs igénye veled tölteni a szentestét. Hogy együtt legyetek.

2015. dec. 19. 18:43
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor jól gondoltam, hogy nem ez a legnormálisabb dolog. Hozzátenném, párom az apjával szokott elmenni fáért, általában 24.-én délelőtt/délután. Én ugye akkor már megyek anyuékhoz, várnak. Úgyhogy tavalyelőtt (első közös karácsony) este álltunk neki fát díszíteni is. De mióta volt az a cirkusz belőle, én szóba se hozom. Idén se fogom. Ha ő ezt jónak érzi így, hát legyen. Nem akarom még én kellemetlenül érezni magam az miatt, mert rá fúj az egész család utána.
2015. dec. 19. 19:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Elég gáz hogy nem ti ketten vagytok együtt a "párod"-dal.
2015. dec. 20. 07:01
 7/13 anonim ***** válasza:

Soha nem tölteném külön a férjemtől az ünnepeket és ő se tőlem. Nem is tartom normálisnak a "családokat", ahol ez a szokás.

Nálunk mi kettesben 23-án este ünneplünk a férjemmel, 24/25 felváltva meg van beszélve melyik családhoz megyünk és a testvéreink is úgy jönnek családostul. Kommunikáció a kulcs...

2015. dec. 20. 14:21
 8/13 anonim ***** válasza:

ez röhej

ha elvesz akkor se lesztek együtt?

2015. dec. 21. 09:32
 9/13 anonim ***** válasza:
3 év kapcsolat, 2 év együttélés után szenteste itthon leszünk kettesben. 25-én mindenki utazik a saját családjához 2-3 napra. Tavaly és tavalyelőtt szenteste és előtte 1 napot nálunk, karácsony első napján utaztunk következő pár napban náluk voltunk. Idén azért változott meg, mert anyagilag nem fér bele az együtt utazás (az ország különböző részein lakunk) illetve végre szeretnénk kettesben tölteni a szentestét, saját szokások kialakításával. Nő vagyok, de a párom vetette fel, hogy kettesben szentestézünk és mindkét oldalon a szülők helyeselték és elfogadták a döntésünk.
2015. dec. 21. 13:56
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat. Most erre nem is tudok mit írni. Mi mindig is külön töltöttük. Így is, hogy összeköltöztünk. Oké, elmegyek a családi vacsira, aztán estére megjövök. Addigra ő is hazaér a szomszéd utcából, ahol a szülei laknak. De mi lesz, ha házasok leszünk? Ha lesz gyerek? Mert ugye lassan tervben lenne... Akkor kisorsoljuk kivel lesz szenteste? Vagy majd pont attól megváltozik. Hülye helyzet...
2015. dec. 21. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!