Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jún 15. én kell, hogy megjöjjö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jún 15. én kell, hogy megjöjjön. Ma csinálhatjuk punciRAélvezéssel úgy, hogy ne legyen terhesség belőle?

Figyelt kérdés

2016. jún. 10. 18:14
1 2
 11/20 anonim válasza:
Ha mar 8 eve megszakitassal *vedekeztek, akkor ez most miert kerdes?
2016. jún. 10. 19:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Mit élvezkedtek b*zmeg? Igen lehetsz terhes. :) Am egyébként hova fejlődik a világ? A szexet nem az ÉLVEZKEDÉSEE találták ki, hanem a SZAPORODÁSRA :) .
2016. jún. 10. 19:34
 13/20 anonim ***** válasza:

8éve megszakitással?!

Te nagyon buta nő lehetsz.. Az persze eszedbe sem jutott hogy felirass fogamzásgátlót vagy spirált ugye?? Ja hát minek is,aggodni ugy is jobb, csak az a baj hogy az ilyen ember szaporodik..

2016. jún. 10. 19:44
 14/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Miért is lennék buta? Előző párommal kipróbáltam 2 gyógyszert is, és mindkettőtől rosszul voltam! Majd kiderült, hogy trombózishajlam miatt nem is szedhetek, csak ezt "elfelejtette" említeni az orvos!!
2016. jún. 12. 23:53
 15/20 A kérdező kommentje:
Ja látom, nem nekem írtad. Akkor is... Amúgy jelentem, megjött, nem lettem terhes. :)
2016. jún. 21. 14:19
 16/20 A kérdező kommentje:
Na megint elrontottam... szóval a lényeg akkor is annyi, hogy megjött.
2016. jún. 21. 14:20
 17/20 anonim ***** válasza:
32%
Azért nem kéne lehülyézni valakit, mert megszakítással védekezik. Mi 5 évig védekeztünk megszakítással, együtt éltünk, jegyesek voltunk, majd házasok. Ha jött volna a baba nem lett volna baj soha. Akkor minek hízlaljam magam a fogazásgátlóval (igen, azzal brutálisan híztam, anékül nem) meg kínlódjunk gumival, ha így egyszerűbb, kényelmesebb? És azért nem olyan nagy a teherbeesés esélye, mint ahogy azt itt szajkózzák...Azóta van gyerekünk is, szóval nem azért nem lettem terhes előtte, mert baj volt nálunk. Hanem mert egyszerűen baromi kicsi az esélye..
2016. jún. 21. 14:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Jajjj, én is szedtem tablettát, de soha többet... és nem a hízás miatt, mert én nem híztam, mert folyton annyira rosszul voltam, h enni sem bírtam :( Váltottam más tabira is, ugyanez...
2016. jún. 21. 14:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem az a hülyeség, hogy megszakítással védekeztek, mert a TI élethelyzetekben nem lenne gond a gyermek, ergo VÁLLALJÁTOK A FELELŐSSÉGET, ha mégis hiba adódik ebben a módszerben, tehát tisztában vagytok a kockázatokkal.

Az a hülyeség, hogy teljesen biztonságos módszerként hivatkoznak itt rá sokan, mert nekem vagy XY-nak évek óta működik. A kevés gyakorlattal rendelkező tinik vagy a felelőtlenebb tapasztaltak pedig hamis biztonságérzetet kapnak itt, hogy ha másnak működött, biztos nekik is fog, aztán csodálkoznak, ha teherbe esnek. Ezért vagyok az ilyen kijelentések ellen, hogy "teljesen biztonságos, mert én évek óta így csinálom". Kérlek, gondoljátok át, mielőtt ilyet leírtok.

2016. jún. 22. 11:35
 20/20 A kérdező kommentje:
Jajj, hát én is mindig elmondom itt, hogy ez nem tuti módszer. Ellene voltam én is sokáig... de aztán láttam, h ezzel a párommal jól megy a dolog és nem leszek terhes. Sajnos sokan annak ellenére, h itt mit olvasnak, úgy csinálják, sőt sokan meg sem szakítják. :(
2016. jún. 22. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!