13. dik dpon cler blue tesztet csináltam és negatív, akkor már biztos nincs terhesség?
Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 11:28
1/13 anonim válasza:
Biztosan akkor nincs, amikor megjön a vérzésed.
2/13 anonim válasza:
Kicsit vitatkoznék az előttem szólóval. Anyósomnak meg volt a menzije az első 6 hónapban utána derült ki hogy terhes. Nem egy vékony nőről beszélünk szóval nem látszott rajta semmi. Kedves kérdező én várnék a tesztel legalább addig amig késik 1 hetet. Feleséges drága tesztre költeni. Nekem egyik CB teszt sem mutatta ki a babát végül utoljára ki próbáltam a Facelle tesztet és erős pozitív lett pedig már 38 napja késett. Most vagyok 10 hetes kismama 😍
3/13 anonim válasza:
Anyósod max. vérezgetett/barnázott.
A rendes állagú és mennyiségű vérzés azt jelenti, hogy leválik a méhnyálkahártya, tehát egy babának NINCS HOL MEGTAPADNIA.
Anyósod nem sokat foglalkozhatott a testével, mert az egy dolog, hogy túlsúlyos volt és nem látszott a hasa, de hogy nem vette észre hogy belülről rugdalja egy gyerek, no comment...
4/13 anonim válasza:
Errol lehetne vitazni. Nekem rendes verzesem volt terhesseg alatt. Egy veromleny urult. Folyamatosan vereztem mire kiderult mi a baj. Nem barna volt hanem rendes eros elenk voros ver.
5/13 anonim válasza:
#2 válaszoló ha még olvasod..Neked akkor a nem várttól 38 napig semmi nem mutatta ki a terhességet?!csak mert nekem is sokat késik és negatívak a tesztek..
6/13 anonim válasza:
#3-as Anyósom csak el tudja már dönteni hogy végezgetett vagy normális menzie volt. És képzeld hogy rendes menstruációs vérzése volt
A másik hogy nem tudom minek kellett lepontozni. Ha bajod van írj privát üzenetet. Mert ez így elég számára és gyerekes húzás volt. Ha meg nem te voltál akkor üzenem annak akinek valami nem tetszik írja meg. Köszönöm
7/13 anonim válasza:
#5 válaszoló igen 38 napja késett semmi nem mutatta ki direkt vettem CB digitális tesztet meg a simát és negatív lett. Aztán párom unszolására vettem még egy tesztet Rossmanos Facelle vizeletsugaras teszt. És erős pozitív lett.
8/13 anonim válasza:
Utolsó. Vszleg nem volt peteérésed abban a hónapban, így kimaradhatott a menzeszed is. Aztán vmikor megrepedt egy megérett tüsződ, attól lettél terhes (tehát "következő" ciklusban). Csak így mutathat ki terhességet 38 nap után a teszt...
9/13 anonim válasza:
#2 válaszolónak: köszönöm a választ,orvos indokolta valamivel?vagy adott magyaráztot?
10/13 A kérdező kommentje:
hát nem bírtam ki vettem facelle tesztet de negatív lett. de szerintem ha sikerült volna akkor már egy halvány pozitív tesztnek lenni kellene szerintem. eddig úgy éreztem végre 1,5 év után talán sikerült, de mostmar egyre biztosabb vagyok hogy megjon. holnap leszek ovu után a 14.dik napon, tesztelek de szerintem felesleges. létezik hogyha terhes lennék akkor ne mutasson a teszt semmit?
2016. jún. 10. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!