Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 13. dik dpon cler blue tesztet...

13. dik dpon cler blue tesztet csináltam és negatív, akkor már biztos nincs terhesség?

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 11:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hármas vagyok, nem tudom ki kit pontozott, engem is lepontoztak...

Az egy dolog, hogy anyósod mit mond, meg hogyan emlékszik erre az egészre (ami nyilván nem tegnap volt), ha szedett fogamzásgátlókat előtte, akkor könnyen azt mondhatta, hogy "megvolt neki", mert a legtöbb fogamzásgátló megvonásos vérzést eredményezett, ami az ő elképzelése szerint "normális vérzés" lehetett. (A bugyijába meg te sem néztél bele... Bocsánat, de csak hírből ismered ezt a sztorit.)

A bevérzés is egy teljesen másik történet, és természetesen adódhat mindenféle vérzés a terhesség alatt, de az nem menstruáció. Ez egyszerű biológiai tény, semmi más, és nem én találtam ki...

Kedves Kérdező, nem tudom hogy van-e esélyed, ha késett a peteérésed picit, akkor lehet hogy egyszerűen korai a teszt, emiatt javasolják sokan, hogy nem érdemes előre tesztelgetni, hacsak valami egyértelmű jel nem mutat arra, hogy biztosan terhes vagy, hanem kivárni amíg késik.

Kívánom, hogy mielőbb összejöjjön Neked!

2016. jún. 11. 10:21
 12/13 A kérdező kommentje:
kedves utolsó Köszönöm a jó kivansagot. ma is teszteltem reggel de negatív. de mintha úgy érezném hogy megjon. A beágyazódás az hány napra van az ovutol számolva?
2016. jún. 11. 11:35
 13/13 anonim ***** válasza:

A beágyazódás 7-12 nap (eltérő tehát), és 2-3 nap alatt termelődik annyi HCG, amit a tesztek is kimutatnak.

Ez a papírforma.

2016. jún. 11. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!