Volt olyan aki menstrualt terhesség alatt?
szia ! Igen nekem meg volt még az első...
Ciklus végén mensi előtti napok egyik együttlétéből fogant meg a babánk, a mensim megjött két nap késéssel, de kb. a harmada volt, nem volt darabos, vízszerű volt... és elég volt a tisztasági betét is. és nem volt erős mensis görcs , csak úgy éreztem a hasam.. (normál esetben első nap 2 fájdalom csillapítot be szoktam venni annyira fáj.... ez most nem volt (első nap erősebb volt mennyiségre, utána már csak pecsételéses valami) mensi elmúlta után mivel fájt a cicim, és egésznap émelyegtem nem tudtam enni... vettem egy tesztet és halvány de egyértelmű pozitiv volt. Jah mensi előtt is ellöttem egyet, az teljesen negativ.
Első vagyok
ja és utána mondtam a dokinak ... persze megvizsgált, hogy nem esetleg hematoma vagy valami .... illetve mivel teljesen elmúlt mikor már dokihoz mentem , így nem is adott semmi gyógyszert ....
azóta nem is volt vérzés
Miért te is úgy érzed hogy megjött ugyan de más milyen ???
Igen.
Rosszullétek, mellfeszülés és egy hete késő menstruáció miatt teszteltem pozitívat. Aztán egy hét múlva brutálisan megjött, kb. 5 napig véreztem, görcs nem volt egyáltalán, csak bő élénkpiros vérzés. Már bejelentkeztem a dokihoz korábban, és totál elkönyveltem, hogy csendben elvetéltem. :( Aztán pont vége lett, mire mentem orvoshoz, aki megállapította, hogy 7 hetes terhes vagyok. :-O :)
Utána már nem véreztem egyáltalán, viszonylag problémamentes terhességem volt, a 41. héten indították be a szülést, majd komplikációk miatt császármetszéssel hoztam a világra a kisfiamat.
első válaszoló vagyok.
Én hőt sosem mértem, viszont a "mensi" után megmaradt cici fájdalom, émelygés mellett pont az tünt fel, hogy érzek ilyen belső forróságot, mintha hőemelkedésem lenne, párom is nézte és azt mondta mérjem meg a lázam. hát 37,1 volt, vagyis 36.8- 37.1 között mozog azóta mindennap. De nem vagyok beteg nem vagyok megfázva semmi. Csak a hőm magasabb az amúgy átlagos 36.3-36.5 -nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!