Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexfüggők. Mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexfüggők. Mit gondoltok erről? Iskola váltás?!

Figyelt kérdés

Erre a kérdésemre nem kaptam választ, de az lenne a másik kérdésem, hogy mennyire teszi tönkre a kapcsolatunkat a távolság, ha ő pesten én pedig egerbe tanulok:/ Igaz én estibe mennék, de ő meg egyetemre pesten..

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..

2016. jún. 10. 09:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi köze ennek a szexfüggőséghez???
2016. jún. 10. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Gondolom hogy a jelenlegi barátja miatt lett szexfüggő a kedves kérdező.

S ebből fakadóan jött a kérdés.

Ergo,hogy ők mint szexfüggő pár együtt maradhassanak.

Kedves kérdező,amíg nem töltötted be.Addig hivatalosan (mindenben) a szüleid döntenek.

18-éves korodig jogilag ők felelősek mindenér a te életedbe.

Ezalatt értendő az is ha te véletlenül valami kárt okozol,satöbbu,satöbbi.

Vagy is,igen.Meg kell várd még hivatalosan betöltöd a 18.-at.

2016. jún. 10. 10:16
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Rendben akkor megvárom, remélem még lesz időm a másik suliba is átiratkozni

2016. jún. 10. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha anyagi az ok (szüleid nem támogatnak), akkor megértem, de ha nem anyagi és laakhatsz a szüleidnél, akkor nagyon rossz döntés az utsó évet nem befejezni a mostani nappali sulidban !!!
2016. jún. 11. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a párod egyetemista lesz, akkor te is vigyázz jobban a helyesírásodra, tudom, hogy tudod, hogy Eger és Pest nagy kezdőbetűs, de úgy is kellene írni, valamint nem Egerbe tanulsz, hanem Egerben.
2016. jún. 11. 10:07
 6/7 A kérdező kommentje:

4, pont ezaz, hogy a mostani "szar" iskoláért fizetünk 80ezer tandijat jövőre is, amellett utálom, tényleg nagyon rosz úgy ahogy van a tanárok is a diakok is mivel művészeti iskola, de ezt már eldőntöttem hogy elmegyek,

Maximum augusztus végén rohangálok a papírjaimmal elintézni a dolgaimat. A szüleim azt erőltetik hogy maradjak utolsó évre de én nem tudok már és nem lesz szalagavató sem ballagás akkor meg minek?! 12.évről átrakatta az igazgatóság 13. szakmai évbe ezeket ,mert hogy fel tudjunk készülni az érettségire...

2016. jún. 11. 10:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha tehát művészeti suli, akkor én a helyedben mégiscsak befejezném. Ha most feladod, később az életben is hajlamos leszel félbehagyni dolgokat...

Ballagás, szalagavató szép dolog, de nélküle is kibírható. De most akkor 12. éves lennél vagy 13.-os? 1 vagy mégis 2 év lenne hátra? Nem világos...

A lány-dolog: ha a távolság "tönkreteszi" a kapcsolatotokat, akkor nem érte meg feladni a cél előtt a múvészeti sulit, ha pedig kibírja a kapcsolat, megerősödve jöttök ki belőle, nagyon jó, felszabadító érzés lenne.

Szerintem.

2016. jún. 12. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!