Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tablettára való váltás?
Szia!
Barátnőm tablettáról váltott Nuvaringre. A tabletta is biztonságos ha betartod az aranyszabályokat. Nem lettem apuka a 2 év alatt.
A közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem esnek olyan sokan teherbe fog. gátló szedése mellett, ha minden előírást betartanak.
Ha minden előírást valaki betart, ha a betegtájékoztatót nem csak dísznek tartja, kicsit utána olvas a hatásairól, akkor nem olyan könnyű teherbe esni mellette. És azoknak a nőknek, akik mégis teherbe esnek mellette, ott is, ha utólag valaki elmondja nekik, hogy mennyi mindenre kell figyelni, akkor utólag belátják, hogy ja, tényleg ezt nem vettem figyelembe...na, innentől fogva már nem a fog. gátlón múlott.
Én összességében közel 6 évig szedtem fog. gátlót, soha nem lettem mellette terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!