Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármas. Fiúk, ebbe belemennétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas. Fiúk, ebbe belemennétek?

Figyelt kérdés
TEgyük fel van egy barátnőtök, aki egy nagyon szép, csinos, bájos nő, akiről tudjátok, hogy biszexuális és néha együtt van a barátnőjével, ezt már a kapcs. elején tisztáztátok, elfogadtátok. Aztán felveti, hogy mi lenne ha hármasban csinálnátok, viszont a barátnője, egy husisabb, duci bár szép arcú lány. Mit szólnátok?
2016. jún. 10. 00:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egy haverom volt ilyen helyzetben, már akkor mikor megtudta hogy a lány egy másik csajjal is összejárt, inkább dobbantott.
2016. jún. 10. 09:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem lenne ellenemre, csináltuk már hármasban a feleségemmel és nagyon jó volt.
2016. jún. 10. 09:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Abban nem lennék benne, h más csajjal összejárjon. Abban 1-2-szer talán, h hármasban. De csakis az ő kedvéért, és csak úgy, ha nekem nem kéne egy ujjal sem hozzá érnem a harmadik csajhoz, és ő sem érne hozzám.
2016. jún. 10. 10:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ugy idealis ha ket baratnom van akik szeretik egymast is. Ez szerintem a normalis :)
2016. jún. 10. 11:16
 15/19 anonim ***** válasza:

hát ha elfogadtad azt, hogy melletted mással is együtt van, akkor nem mindegy már, hogy te is vagy e vele?

Valszeg ki akar alakítani egy harmonikus három feles kapcsolatot. Mondjuk ha neked nem szimpatikus és egyáltalán nem jön be a csaj akkor nem kell erőltetned.

De amúgy én bármikor benne lennék egy hármasban.

2016. jún. 10. 12:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha a barátnő tényleg olyan ahogy írtad akkor igen,csak ne legyen igénytelenül elhízva.
2016. jún. 10. 13:21
 17/19 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék neki :D. Szeretem a husis csajokat.

Ha kéne negyedik jelentkezem :D

22/F

2016. jún. 10. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Simán belemennék.
2016. jún. 10. 14:37
 19/19 anonim ***** válasza:

"biszexuális és néha együtt van a barátnőjével, ezt már a kapcs. elején tisztáztátok, elfogadtátok."

Nálam itt bukik a sztori, higy ebbe nem mennék bele.

Teheneket meg nem dugok.

2016. jún. 10. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!