Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas. Fiúk, ebbe belemennétek?
Figyelt kérdés
TEgyük fel van egy barátnőtök, aki egy nagyon szép, csinos, bájos nő, akiről tudjátok, hogy biszexuális és néha együtt van a barátnőjével, ezt már a kapcs. elején tisztáztátok, elfogadtátok. Aztán felveti, hogy mi lenne ha hármasban csinálnátok, viszont a barátnője, egy husisabb, duci bár szép arcú lány. Mit szólnátok?2016. jún. 10. 00:00
1/19 anonim válasza:
Eleve már abba se mennék bele, hogy hébe-hóba összejárjön mással. Milyen logika már ez.
2/19 anonim válasza:
Én benne lennék, kivéve ha valamelyik sokkal kevésbé intelligens, mint én. Ez nem arcoskodás, de akkor semmilyen kapcsolat nem működik. Egyébként felőlem járhatnánk is hármasban, ha úgy adódik.
3/19 anonim válasza:
Én nem bírnék olyan kapcsolatban lenni amiben másra is szüksége van a páromnak, főleg szexuálisan. Ha nagyon szeretsz valakit akkor ez sz..rul esik, hiába lány a másik.
4/19 anonim válasza:
Nekem ez az egyik álmom, én tuti benne lennék. :)
5/19 anonim válasza:
hát. Ha bejönne a másik csaj, külsőre is, stílusra is, akkor miért ne?
6/19 anonim válasza:
Én elmennék strandolni egyszerre mindkét lánnyal.
7/19 anonim válasza:
Simán benne lennék. Illetve bennük :)
8/19 anonim válasza:
Nekem nem férne bele, hogy mással járjon össze, szóval már itt bukott a dolog.
3-as szex sem fér bele, az már nem PÁRkapcsolat számomra.
Am meg a husisabb, duci alakkal nincs bajom, inkább az az alak vonz...
23F
9/19 anonim válasza:
Én belemennék így is meg úgy is.
Ez nem megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!