Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek hármas szexbe a helyemben? 18L
Van egy srác, akiért oda vagyok évek óta. Gyönyörűek a szemei, magas, sportos, hibátlan a teste, mindene, ráadásul olyan kisugárzása van, hogy bármit megtennék vele.
Ő egy jó barátom, természetesen a személyiségét is nagyon szeretem, de inkább szexuálisan vonz. A teste érdekel.
Most van neki egy barátnője, viszont elég szabadszelleműek mindketten...
A csaj nem tudja, hogy a srác nagyon bejön nekem, legalább is eddig nem tudta. Most viszont egy buliban egyszer csak kijött hozzám, és azt mondta, tudja, hogy tetszik nekem a barátja, ő viszont biszex, és izgatja a szex egy másik lánnyal is.
Nem tudtam, hogy most viccelt, vagy nem, mert hát buliban voltunk, alkohol, meg minden.
A lényeg az, hogy a csaj megkérdezett, hogy benne lennék-e vele és jópasi barátjával egy hármasban...
Végülis ő egy szép lány, meg egy kicsit lehet hogy izgatna a dolog, viszont mégis inkább a srác miatt van. Furán ugyan, de szexelnék vele, láthatnám meztelenül, sőt, megérinthetném, kielégíthetném. Már ezerszer elképzeltem az arcát, ahogy elélvez... :D
Viszont mégis kicsit erkölcstelennek tartom, nem tudom.
A fiú amúgy nem tud a csaj tervéről, arról meg főleg nem tud, hogy én ilyesmiben benne lennék, meg hogy ő tetszik nekem..
Szerintetek?
Ez csak rajtad múlik,mi erkölcstelen és mi nem az te magadnak kell eldöntened.
Vagy .ha annyira izgat a pasi nyugodtan mond el neki..
Mit vesztel vele???
Szerintem semmit egy jó kis szex lesz belőle .
Én a helyedben nem mennék bele...
Három okból:
- Egyrészt más a résztvevők elképzelése... a tied a srác, a csajnak meg te... Össze lehet hangolni, de ezeket a dolgokat nem árt előre tisztázni.
- Azt írod, évek óta odavagy a srácért... Ha csak szexuálisan vonz, akkor OK, de a sorok közül én nem ezt olvasom ki. Tedd fel magadnak a kérdést: utána akarsz-e többet tőle? Ha igen, a pár nyitott lesz-e rá? Ha igen, akkor OK. Ha nem, akkor nem...
- És a legfontosabb: te magad erkölcstelennek tartod ezt. Én nem, lehet, mások sem, de nem mi számítunk, hanem hogy te mit gondolsz róla...
És végül egy negyedik: nem azt kérdezted meg, kinek mi a tapasztalata, vagy mi lett a vége? Hanem mi mit tennénk a helyedben. Mindaddig, amíg ezt itt, idegenektől kell megkérdezned, nem vagy alkalmas ilyen kalandokra.
Én már voltam hasonló hármasban párszor, bár férfiként "könnyebb" , mert a férfiak nem gondolják túl ezt a dolgot. Én mindenképp javaslom, hogy próbáld ki, csak arra figyelj oda, hogy ne látsszon rajtad, hogy féltékeny vagy a pasijára, ha vele van, mert abból lehet gond. Ha úgy vágsz bele, hogy egy jó buli, és miért is ne, akkor simán menni fog :)
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!