Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tudtok róla, hogy valaki meglesett volna már titeket? Ti lestetek már ki valakit?
Nem tudok róla, de lehet..:D én egyszer a szomszédban nyaraló , olyan 30 - as pasast! Néztem, ki az " új lakó ,, leült a medence mellé.. gatya a kézben és hát... kis nyögésekkel örült magának, én pedig neki... :D vicces volt kicsit de tetszett annyira hogy én is hasonlóan tegyek. :D
Egyszer pedig a buszon, egy idősebb férfi véletlen megfogta a combomat, nagy finomkodva bocsánatot kért, egyszer csak láttam, hogy helyezkedik és furcsa helyzetben van a keze- mocorogni kezdett ... kicsit később már minimális hangját is adta a dolognak.. ( aranyos voltam, hozzá nyomtam a combjához a combom ) és el is élvezett. :D
Tudom, hogy ! ( kicsit beteg dolog ) ! De valahogy tetszett :)
Nem tudok róla...De ha leskelődik, hát egészségére.
Én még régebben a barátnőmmel kukkoltam a szomszéd fiúkát, egész szexi volt és hála az égnek gyakran járt ki félmeztelenül cigizni az erkélyre...
Csak az ugyanakkora hasznosság és a hasonló stílus miatt kérdeztem.
(Amúgy miért itt válaszolsz?)
Naa igen. Meg komik alatt keresnek. Te pedig mindig valami 75 % - ost keresel. :D
Csak nem értettem, miért fontos ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!