Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglesett de miért?
Figyelt kérdés
ma voltam az orvosnál és mig vártam a folyosón addig észrevet a exem barátja ök messzebb áltak tölem sookal olyan volt mintha ök egy szobában éltak volna én meg kint a folysón tölük messzeb áltam és láttam amint a exem barátja kinézet és észrevett és hirtelen vissza ment uttánna meg a exem is kinézett és hirtelen vissza ment mint ha ot sem let volna csak anyit csinált hogy megnézet és kész nem szólt hozzám meg semmi csak ennyi mit jelenthet szerintetek már 3 éve nem vagyok vele még érdeklem öt??2016. febr. 2. 16:21
1/2 anonim válasza:
Szerintem téged érdekel még, ha ilyet kérdezel 3 év után. Valamelyikük észrevett és megmutatott a másiknak is. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!