Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egyik napról a másikra megváltozott, miért? Nem szeret már? 24/L
2 hónapja vagyunk együtt. Eddig szinte minden nap, minden második nap találkoztunk, és legtöbbször ő forszírozta, lelkesedett jobban. Vasárnap még mikor együtt voltunk éreztem, hogy szeret, éreztem a csókján, az ölelésén. Másnap viszont mikor rákérdeztem, hogy találkozunk-e, akkor azt mondta, hogy most inkább pihenjünk otthon mindketten.. én ledöbbentem hirtelen, mert ez tőle szokatlan..aztán azóta kevesebbet írt, nem keresett annyiszor..viszont mikor felhoztam, hogy van-e valami baj, akkor nem értette, miért gondolom ezt, mert csak fáradt, kevés az ideje, és nincs semmi baja. Ezt elhihetem neki? Napi pár perce akkor is kéne legyen, hogy a barátnője felől érdeklődjön.. Vagy lehet, hogy már azt érzi az övé vagyok, és nem kell tepernie, kimutatnia, hogy szeret?
Vagy lehet, hogy csak így akar eltávolodni, rájött, hogy nem jó a kapcsolatunk?
Az az igazság, hogy én egy ideig nem akartam lefeküdni vele, egyrészt, mert szűz voltam, másrészt meg akartam győződni róla, hogy tényleg működhet, lelki oldalról is, nem akartam, hogy csak a testi dolgok tartsanak össze.. Szóval két hónap alatt még csak kétszer feküdtünk le..Lehet ez is a baja, hogy "megunta a várakozást?
Nem tudom mit tegyek.. Keressem? Nem értem, mi a baj, ráadásul én pont most kezdtem igazán szerelmes lenni..:(
aha, na ő is elkur vult
sajnos
lehet még próbálkozni, de ne fuss olyan után, aki les zar ;((
nem érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!