Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom egyik napról a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egyik napról a másikra megváltozott, miért? Nem szeret már? 24/L

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt. Eddig szinte minden nap, minden második nap találkoztunk, és legtöbbször ő forszírozta, lelkesedett jobban. Vasárnap még mikor együtt voltunk éreztem, hogy szeret, éreztem a csókján, az ölelésén. Másnap viszont mikor rákérdeztem, hogy találkozunk-e, akkor azt mondta, hogy most inkább pihenjünk otthon mindketten.. én ledöbbentem hirtelen, mert ez tőle szokatlan..aztán azóta kevesebbet írt, nem keresett annyiszor..viszont mikor felhoztam, hogy van-e valami baj, akkor nem értette, miért gondolom ezt, mert csak fáradt, kevés az ideje, és nincs semmi baja. Ezt elhihetem neki? Napi pár perce akkor is kéne legyen, hogy a barátnője felől érdeklődjön.. Vagy lehet, hogy már azt érzi az övé vagyok, és nem kell tepernie, kimutatnia, hogy szeret?

Vagy lehet, hogy csak így akar eltávolodni, rájött, hogy nem jó a kapcsolatunk?

Az az igazság, hogy én egy ideig nem akartam lefeküdni vele, egyrészt, mert szűz voltam, másrészt meg akartam győződni róla, hogy tényleg működhet, lelki oldalról is, nem akartam, hogy csak a testi dolgok tartsanak össze.. Szóval két hónap alatt még csak kétszer feküdtünk le..Lehet ez is a baja, hogy "megunta a várakozást?

Nem tudom mit tegyek.. Keressem? Nem értem, mi a baj, ráadásul én pont most kezdtem igazán szerelmes lenni..:(

2016. jún. 9. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a nők sozktál csinálni... sunyi állatok
2016. jún. 9. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos velem is meg tette ugyan ezt már nem is 1 barátnőm! Annyi nem volt bennük hogy meg beszéljék velem hogy már nem akarnak tőlem semmit! Mindig amikor kérdezgettem azt válaszolták hogy nincs semmi baj! Aztán már titokban más pasival találkozgattak! Jó szemét dolog! De azért nem szabad általánosítani! És azért nem kéne állatoknak nevezni őket! :) Pasik ugyan ezt csinálják! Főleg a tízen húszon évesek! Addig kell nekik a csaj amíg nem kapják meg őket! Aztán jöhet a következő préda!
2016. jún. 9. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:

aha, na ő is elkur vult

sajnos

lehet még próbálkozni, de ne fuss olyan után, aki les zar ;((

nem érdemes

2016. jún. 9. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!